Vuoden parhaat 2019

Vuoden parhaat 2019

Uusi vuosi 2020 on vaihtunut, mutta vielä on aika kääntää katseet hetkeksi taaksepäin edelliseen vuoteen. Kokosimme yhteen vuoden 2019 parhaita tuotteita ja mielenkiintoisia uutuuksia.

Vuoden mielenkiintoisin sarja

Loppukesästä valikoimaan tullut ranskalais-korealainen kosmetiikkasarja Jowae on noussut lyhyessä ajassa suosituksi. Suosion taustalla on mahdollisesti selkeä, tiivis valikoima, edullinen hintataso sekä laadukkaat, kasvipohjaiset raaka-aineet. Erityisen suosituksi tuotteeksi on noussut muuallakin hehkutettu Moisturizing Overnight Recovery Cream-Mask , joka on geelimäinen yönaamio. Se virkistää ja kosteuttaa ihoa tehden siitä levänneen näköisen. Voit lukea muista meidän Jowae-suosikeista tästä  blogipostauksesta.

Vuoden uutuustuote

Joka vuosi lanseerataan paljon uutuustuotteita. Vuoden 2019 mielenkiintoisin uutuus on meidän mielestä loppuvuodesta Vichy Liftactiv-linjan täydentäneet Peptide-C tehoampullit. Ne sisältävät runsaasti anti age-tehoaineita, kuten peptidejä, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa tiivistetyssä muodossa, pakattuna lasiampulleihin. Yhdestä ampullista riittää 1-2 päiväksi. Säännöllisen käytön jälkeen iho on kirkkaampi ja tasaisempi sekä pintajuonteet ovat silottuneet. Käytätkö sinä ampulleja osana ihonhoitoa?

Vuoden paras luonnonkosmetiikan tuote

Luonnonkosmetiikka on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja olemme onneksemme saaneet apteekin valikoimaan ihanan kotimaisen herkän ihon sarjan Atopikin, jonka tuotteet pohjautuvat rauhoittavaan ja kosteuttavaan kauraan. Vuoden 2019 parhaaksi tuotteeksi halusimme sarjasta nostaa kevään uutuuden, sävyttävän aurinkosuojan (kaksi sävyä), joka on oikea monitoimituote. Fysikaalinen aurinkosuoja SPF30 suojaa turvallisesti auringon UV-säteilyltä ja samalla voide toimii kevyenä meikkituotteena, joka tasoittaa ihon sävyä sekä peittää ihon epätasaisuuksia luonnollisesti. 

Vuoden suosituimmat kosmetiikkatuotteet top 3

Kokosimme myös teidän eniten ostamat kosmetiikkatuotteet vuoden 2019 aikana verkkokaupastamme ja tässä niistä kolme suosituinta:

  1. Avene Soothing Eye Cream-silmänympärysvoide

 Avenen herkän ihon silmänympärysvoide on kestosuosikki! Rauhoittava ja kosteuttava silmänympärysvoide sopii lähes kaikille, myös herkimmälle iholle ja plussaa siitä, että sen voi levittää myös liikkuvalle luomelle. 

  1. Favora Pehmeä Puhdistusvaahto

Favoran hajusteeton puhdistusvaahto on hellävarainen kasvojen pesutuote kaikille ihotyypeille. Se poistaa kevyen kasvo- ja silmämeikin ärsyttämättä ja kuivattamatta ihoa. 

  1. Vichy Mineral 89-tiiviste

Mineraalipitoista lähdevettä ja hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava hoitotiiviste on sekä meidän että teidän suosikki. Geelimäinen tehokosteuttava tiiviste tekee ihosta täyteläisemmän ja poistaa ihon pintakuivuutta. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Mitkä olivat sinun vuoden 2019 kosmetiikkasuosikit?

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2020!

Essi

 

Hae