Jowae - selkeää ja simppeliä ihonhoitoa

Jowae - selkeää ja simppeliä ihonhoitoa

Ranskalais-korealaisen apteekkisarjan ideologia on, että ihonhoidossa on neljä vaihetta: puhdista, valmista, aktivoi ja korjaa. Se onkin sarjan nerokkuuden taustalla - valikoima on selkeä ja kaikki ylimääräinen on jätetty pois.

Millaisista tuotteista sarja koostuu?

Jowae yhdistää korealaisten lääkekasvien tutkitut ja ihoa hoitavat ominaisuudet sekä kehittyneen ranskalaisen laboratorio-osaamisen. Koska sarjan tuotteita kehitetään Ranskassa, ne soveltuvat hyvin eurooppalaiselle iholle. Jowaen jokainen tuote sisältää lumifenolia, joka on mehikasvista saatava antioksidantti. Lumifenoli auttaa ihoa suojautumaan ulkoisilta rasitustekijöiltä ja se stimuloi ihon omia puolustusmenetelmiä. Raaka-aineista yli 90% on luonnollisia ja tuotteet soveltuvat hyvin myös herkälle iholle.

Testasin sarjan kolmea tuotetta, lue tarkemmat arviot niistä alla.

1. Oil-In-Gel Cleanser


Tykkään öljymäisistä puhdistusaineista, joten halusin ehdottomasti testata tätä geelimäistä putsaria, joka muuttuu levitettäessä öljymäiseksi. Jojobaöljyä ja pioniuutetta sisältävä öljygeeli lupaa poistaa vahvemmankin meikin. Se liukuu iholla samettisesti ja poistaa hyvin niin kasvo-kuin silmämeikinkin, mutta mielestäni vaatii kaverikseen esimerkiksi puhdistusmaidon tai miselliveden, koska pelkkä vesipesu ei poista öljymäistä tuotetta iholta tarpeeksi hyvin.

2. Hydrating Water mist

Kirsikankukkavettä sisältävä kasvosuihke ihastuttaa tuoksullaan. Raikkaan tuntuinen suihke on hienojakoinen, mutta kosteus tuntuu kestävän iholla pitkään. Talvea kohden iho kaipaa erityisesti lisäkosteutta, joten suihke on hyvä lisä iholle puhdistuksen jälkeen. Tuotteella saa myös kuulautta meikkiin päivän aikana.
Vinkki! Pakkaa mukaan uimahalliin tai salikassiin, toimii myös kevyenä vartalovoiteena.

3. Moisturizing Rich Cream

Valitsin kasvovoiteeksi näin syksyä ja talvea ajatellen hieman täyteläisemmän voiteen, joka sisältää antioksidanttisen lumifenolin lisäksi myös kosteuttavaa kirsikankukkavettä sekä ravitsevaa sheavoita. Täyteläinen, miedon tuoksuinen voide tuntuu ihanalta kuivalla iholla ja imeytyy melko nopeasti eli ei ole liian tuhti.

Tiivistettynä Jowae on hyvä valinta sellaiselle, joka kaipaa ihonhoidolta selkeyttä ja helppoutta, eikä jaksa kikkailla päivittäin monien eri purkkien kanssa. Plussaa miedoista mutta miellyttävistä tuoksuista sekä luonnollisista raaka-aineista.

Oletko jo kokeillut Jowaen tuotteita?

Aurinkoisia syyspäiviä!
Essi

Hae