Reseptituotteet


Tilaa reseptituotteet Apteekkiplussan verkkoapteekista helposti ja turvallisesti. Ammattitaitoiset ja ystävälliset farmaseuttimme palvelevat Sinua henkilökohtaisesti suojatun chatin tai puhelimen välityksellä.

Tilaamista varten tarvitset sähköisen eReseptin lääkäriltä. Halutessasi voit etukäteen tutustua eResepteihisi omakannassa www.omakanta.fi, mutta se ei ole välttämätöntä. Farmaseuttimme kertovat sinulle ajantasaisen eResepti-tilanteesi reseptintoimituksen yhteydessä.

 • 1. Kirjaudu sisään

  Kirjaudu verkkokauppaan. Jos sinulla ei ole asiakastiliä tulee sinun luoda itsellesi asiakastili. Kirjautuneena käyttäjänä voit aloittaa seuraavat vaiheet myös asiakastili-sivun kautta.

 • 2. Tunnistaudu
  Hienoa ! Olet tunnistautunut verkkokauppaamme. Voit nyt siirtyä tilaamaan.

  Reseptilääkkeiden tilaaminen verkosta edellyttää vahvaa tunnistautumista. Tunnistautuminen ohjaa sinut suomi.fi -palveluun, jossa voit tunnistautua mm. verkkopankkitunnuksilla.

 • 3. Tilaa

  Aloita reseptilääkkeiden tilaus Chatin avulla. Farmaseuttimme lisää reseptilääkeostoksesi ostoskoriisi ja neuvoo Sinua niiden käytössä. Asiakaspalvelun ollessa suljettuna tai jos linjoillamme on ruuhkaa, voit jättää yhteydenottopyynnön chat-lomakkeella.

Hae