Toimitustavat- ja kulut

Toimitusaika ja tuotteiden saatavuus

Apteekkiplus.fi on tunnettu nopeista toimituksista. Pakkaamme tilauksia vuoden jokaisena päivänä. Tilauksista yli 90 % lähtee viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyrimme lähettämään tilaukset viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta. Voit seurata tilauksen käsittelyn etenemistä "Omat tilaukset ja ostot" sivulta. Varaamme oikeuden, että tuote voi olla myyty loppuun tai sitä ei ole enää saatavissa tavarantoimittajiltamme.

Toimitustavat- ja kulut

Apteekkiplus.fi on tunnettu nopeista toimituksista. Pakkaamme tilauksia vuoden jokaisena päivänä. Tilauksista yli 90 % lähtee viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimitukset lähetetään Postin tai Matkahuollon kuljettamana valintasi mukaan. Paketin voit myös noutaa Wiklundin apteekista tai Helsinki-Vantaan lentokentän lähtöporttipuolen noutopisteistä porteilta 29 tai 37.

Nouto Postin Automaatista (SmartPost) -ILMAINEN

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta sen saapumisesta automaattiin. Tarkistathan tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumeron, saat SmartPost-lokeron avauskoodin tekstiviestinä.

Huom! Jos automaatti on paketin jakeluhetkenä täynnä, siirtää Posti paketin automaattisesti lähimpään postitoimipisteeseen.

Nouto Postista (Postipaketti) -ILMAINEN

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin palvelupisteestä. Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta sen saapumisesta. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Postin Kotiinkuljetus (Kotipaketti) – norm. 3,90 € yli 50 € ostoksiin ILMAINEN

Tämä toimitustapa sopii sinulle, joka haluat paketin toimitettuna kotiovelle asti. Paketti toimitetaan kotiin pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postilähetti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja kaksi kalenteriviikkoa, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Matkahuollon noutopaketti - ILMAINEN

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään pakettipisteessä ja pakettiautomaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja mahdollinen pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 pakettipisteestä ja automaatista ympäri Suomea (pisteinä toimivat mm. Matkahuollot, K-Marketit, R-kioskit sekä monet muut Matkahuollon pakettipisteet).

Matkahuollon Kotiinkuljetus – norm. 3,90 € Yli 50 € ostoksiin ILMAINEN

Tilaus toimitetaan perille asti pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Se jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä klo 9-21 välillä. Kuluttaja-asiakkaiden kohdalla Matkahuolto sopii jakeluajan vastaanottajan kanssa etukäteen puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä.

Tilaukset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Kotiinkuljetus Samana päivänä – 9,90 €

Tämä toimitustapa on voimassa vain arkipäivisin ennen kello 14 tehtyihin tilauksiin rajatulle postinumeroalueelle Turun alueella.

Toimitusvaihtoehto kotiinkuljetus samana päivänä on voimassa seuraaville postinumeroalueille:

20100, 20900, 20880, 20740, 20810, 20720, 20700, 20200, 20210, 20250, 20300, 20320, 21280, 21260, 20240,
20730, 20750, 20610, 20520, 20500, 20540, 20360, 20380, 20760 ja 20960.

Paketti toimitetaan asiakkaalle kotiin kello 15-20 välisenä aikana. Tarkempi toimitusaika sovitaan tilaajan kanssa ja tällöin tilaaja tai tilaajan valtuuttama henkilö sitoutuu olemaan vastaanottamassa toimitusta. Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta saman päivän aikana, mikäli tilaus sisältää tuotteen, jota myyjällä ei tilaushetkellä ole varastossa.

Nouto Wiklundin apteekista – ILMAINEN

Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Wiklundin apteekki sijaitsee Sokos Wiklund tavaratalon katutasossa osoitteessa Kauppiaskatu 7-9, 20100 Turku. Saat tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Nouto Helsinki-Vantaan lentokentän lähtöporttipuolen noutopisteistä – ILMAINEN

Nyt voi tilata kätevästi kaikki apteekkituotteet laajasta valikoimastamme jo kotona ja noutaa valmiin tilauksen Helsinki-Vantaan lentokentän lähtöportilta 29 tai 37. 

Noutopisteemme sijaitsevat turvatarkastuksen jälkeen, joten voit hyvin tilata myös kaikki isommat aurinkovoiteet ja muut nestemäiset tuotteet ja kuljettaa ne turvallisesti käsimatkatavaroissa.

Apteekkiplus.fi -verkkokaupan noutopiste sijaitsee lähtöporteilla 29 ja 37 apteekin palvelupisteen yhteydessä.

HUOM! Teethän tilauksesi hyvissä ajoin, vähintään viikkoa ennen matkustuspäivää.


Hae