Toimitustavat- ja kulut

Toimitusaika ja tuotteiden saatavuus

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Voit seurata tilauksen käsittelyn etenemistä "Omat tilaukset ja ostot" sivulta. Varaamme oikeuden, että tuote voi olla myyty loppuun tai sitä ei ole enää saatavissa tavarantoimittajiltamme.

 
Toimitustavat
Toimitukset lähetetään Postin kuljettamana. Haluamasi toimitustavan voit valita verkkokaupassa ostotapahtuman toimitustapa välilehdeltä. Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen.

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST)

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketti on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Tarkistathan tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumeron, saat SmartPost-lokeron avauskoodin tekstiviestinä.

Nouto Postista (Postipaketti)

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin palvelupisteestä. Paketti on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Postin kotiinkuljetus (Kotipaketti)

Tämä toimitustapa sopii sinulle, joka haluat paketin toimitettuna kotiovelle asti. Paketti toimitetaan kotiin pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postilähetti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja kaksi kalenteriviikkoa, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Toimituskulut

Toimitettavaan tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilattujen tuotteiden lukumäärä tai niiden koko eivät vaikuta toimituskulujen suuruuteen, vaan hinta on kiinteä, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä.
Posti Economy - Nouto valitusta postitoimipaikasta - 0,00 € / lähetys
Posti Smartpost - Nouto valitusta SmartPost pakettiautomaatista - 0,00 € / lähetys
Posti Express Flex - Postin kuljetus kotiovelle - 7,90 € / lähetys
Matkahuollon Lähi-paketti - 0,00 € / lähetys
Nouto Turku 7. Aura-apteekista (Kauppiaskatu 7-9, 20100 Turku) - 0 € / lähetys

Hae