Vita Liberata – ylellinen itseruskettava tuotesarja luonnon ehdoilla

Vita Liberata – ylellinen itseruskettava tuotesarja luonnon ehdoilla

Hamekelit lähestyvät hurjaa vauhtia. Mikäli ajatus vitivalkoisista sääristä kaiken kansan pällisteltävänä kuitenkin puistattaa, ja mieli tekisi jo kirmailla kesämekossa, on syytä tarttua purkkiin. 

Itseruskettavilla voiteilla loihdit iholle nopeasti joko kevyen päivetyksen tai syvemmän rusketuksen ilman auringon vaaroja. On hyvä kuitenkin muistaa, että itseruskettavissa on eroja. Ne ovat kuin viini tai macaron- leivokset – joko rakkaudella ja intohimolla valmistettuja, tai sitten eivät. 

Vita Liberata- tuotesarjasta voi sanoa, että se on nimenomaan rakkaudella kehitetty. Siksi se kuuluukin itseruskettavien voiteiden aateliin.
Vita Liberata Beauty Blur Itseruskettava Apteekkiplus

Itseruskettava sarja herkälle iholle

Tämä alunperin anti-age tuotteisiin keskittynyt brändi löysi kokonaan uuden suunnan, kun sarjan perustanut irlantilaissyntyinen Alyson Hogg halusi kehittää mahdollisimman luonnollisen ja ihoa hoitavan rusketuksen, joka soveltuisi herkimmällekin iholle eikä rasittaisi luontoa. Alyson pisti kaiken tietämyksensä ihonhoidosta peliin ja keskittyi tutkimaan eri vaihtoehtoja ja raaka-aineita lupauksensa toteuttamiseksi. Lopputuloksena syntyi sarja itseruskettavia tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet täydellistä rusketusta tavoittelevia naisia ja miehiä maailmanlaajuisesti. 

Vita Liberata käyttää koostumuksissaan orgaanisia uutteita mahdollisimman luonnollisen rusketuksen takaamiseksi. Se sisältää ainesosia, kuten aloe veraa, lakritsia sekä ginkgo bilobaa, joilla on tulehdusta hillitseviä, luonnollisesti rauhoittavia sekä antibakteerisia ominaisuuksia. Siksi sarja soveltuukin  erityyppisten iho-ongelmien, kuten ekseeman tai psoriasiksen kanssa kamppaileville.

Herkkähipiäisten onneksi myös tuoksut on jätetty minimiin: kaikki itseruskettavat tuotteet on nimittäin suunniteltu vähätuoksuisiksi.

Lisäksi Vita Liberatan tuotteet ovat kosteuttavia sekä nopeasti kuivuvia. Ne ovat kevyitä iholla ja niiden antama päivetys haalistuu iholta luonnollisesti ilman laikkuja, aivan kuten oikean auringon antama rusketus. 

 

Miten Vita Liberatan itseruskettava voide toimii?

Sarjan tuotteissa käytettävä ruskettava ainesosa on biologisesti viljellystä sokerijuurikkaasta peräisin oleva dihydroksiasetoni (tunnetaan myös nimellä DHA). DHA reagoi kemiallisesti ihon ylemmän pintakerroksen, epidermiksen aminohappojen kanssa ja luo iholle ruskettuneen ulkonäön. Lopullinen rusketus riippuu yksilön ihon omasta aminohappopitoisuudesta. (Samasta syystä toiset ruskettuvat helposti ja kunnolla kun taas toiset saavat parhaimmillaankin vain kevyen päivetyksen).

 

Näin saat aikaan parhaan rusketustuloksen:

  1. Aloita vartalon kuorinnalla.  Vita Liberata Super Fine Skin Polish- jojobakuorinta poistaa hellävaroen kuolleet ihosolukot ja valmistaa ihon rusketustuotteille.  Huom: Älä lisää kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen! Tämä heikentää rusketustulosta.

 

  1. Käytä levityskinnasta. Gold Tan Mitt- levityskintaalla varmistat täydellisen rusketuksen. Valitsit sitten Vita Liberata Fabulous Tinted Mousse- rusketusvaahdon tai Vita Liberata Invisi Foaming- rusketusveden, saat viimeistellyn lopputuloksen, kun levität tuotteen hanskalla pyörivin liikkein.

 

  1. Väriä kasvoille. Vita Liberata Beauty Blur Sunless Glow on rusketuksen antava voide kasvoille. Halutessasi voit sekoittaa sitä tavalliseen kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteeseen kevyemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

  1. Pidennä rusketuksen kestoa. Moisture Boost vartalo- ja suojavoide toimii sekä rusketusta pidentävänä että suojaavana voiteena. Levitä sitä vartalon kuiviin kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin ennen rusketustuotteen levittämistä, niin vältyt epätasaisuuksilta. Tuotteen luonnolliset ainesosat kosteuttavat ihoa ja saavat rusketuksen säilymään vartalolla pidempään.

 

  1. Pikapäivetys? Onnistuu! Malttamattomat ja kiireiset loihtivat kevyen rusketuksen  Body Blur Instant HD Skin Finish BB- voiteella. Sopii sekä vartalolle että kasvoille. Varsinainen kalpeiden säärien pelastus juhlia varten!

 

Vita Liberata sarjan tuotteiden rusketus kestää iholla 4-7 päivää. Sarjan pHenomenal Mousse Tan kestää tosin sitäkin pidempään: ruhtinaalliset 2-3 viikkoa mikäli tuotetta levitetään uudelleen.

Hyvästi kalpeat kintut! Tervetuloa luonnonmukainen päivetys ilman UV- säteitä!

 

Tiesitkö, että saat nyt kaikki Vita Liberata tuotteet Apteekkiplussasta -20% alennuksella? Hyödynnä tarjous jo tänään ja anna ihollesi kaunis päivetys ilman huolta auringon vaaroista!
Hae