Kesä tulee – oletko valmis? 7 tehokasta vartalonhoitovinkkiä suven rientoihin

Kesä tulee – oletko valmis? 7 tehokasta vartalonhoitovinkkiä suven rientoihin


Aurinkoisten kelien lähestyessä on hyvä tehdä perusteellinen vartalonhoitoremontti talven jäljiltä. Kalliita hoitolatoimenpiteitä ei kuitenkaan vaadita vaan voit tehdä vartalon upgreidauksen omasta kotikylpylästä käsin!

Näillä seitsemällä yksinkertaisella ja tehokkaalla toimenpiteellä valmistat vartalon kesän rientoihin ja nautit suvesta ilman huolia tai murheita.


1. Tee vartalon kuorinta

Vartaloa tulisi kuoria siinä missä kasvojenkin ihoa. Säännöllinen vartalon kuorinta kirkastaa ja pehmentää ihon ja tekee sen vastaanottavaisemmaksi kosteuttaville voiteille. Ylellinen jojobaa sisältävä Vita Liberata Super Fine Skin Polish poistaa hellävaraisesti kuolleen ihosolukon, silottaa ihon pinnan ja edesauttaa muun muassa ruskettavien voiteiden tasaista imeytymistä. Kaiken lisäksi tämä hienojakoinen tuote soveltuu myös loistavasti käytettäväksi kasvojen ihon kuorinnassa. Kuorintaa päästä varpaisiin!

 

2. Kuivaharjaten kohti kesää

Kuivaharjauksella saat vauhtia vartalon pintaverenkiertoon. Harjaus tehostaa myös ihon uusiutumista ja saa vartalon hipiän hehkumaan: ihosta tulee hetkessä pehmeämpi ja sileämpi. Myös ihon väri paranee. 


Suorita harjausliikkeet aina alhaalta ylöspäin sydäntä kohti suuntautuvin liikkein. Hiero harjauksen jälkeen vartalolle öljyä, joka poistaa nesteitä sekä tehostaa pintaverenkiertoa. Greippiuutetta sisältävä luonnonmukainen Okabo Organic Pure Argan Oil vilkastuttaa ihon nestekiertoa sekä ehkäisee selluliitin muodostumista. Ja mikä parasta: tuotetta voi käyttää myös kasvojen iholle sekä hiuksille! 


 3. Jalat koreiksi kotipedikyyrillä


Älä anna kesäkelien yllättää vaan hoida jalat ajoissa sandaalikelpoisiksi! Perusteellista jalkahoitoa varten ei kuitenkaan tarvitse varata aikaa hintavaan hoitolapalveluun. Sen sijaan voit tehdä rentouttavan spa- pedikyyrin omassa kotikylpylässäsi.


Aloita kotipedikyyri jalkakylvyllä. Halutessasi voit lisätä veteen pehmentävää ja kosteuttavaa CCS jalkakylpysuolaa. Pidä jalkoja kylvyssä noin 10-15 minuutin ajan.  Poista tämän jälkeen kantapäiden kovettumat ja karheudet Boreas hohkakivellä, kuivaa jalat huolellisesti ja rasvaa lopuksi sheavoita ja Canola-öljyä sisältävällä ACO Body Foot Cream Rich- jalkavoiteella.


(Lisävinkki: Pääset parhaiten ylelliseen spa- tunnelmaan kun laitat Spotifysta rentouttavan soittolistan soimaan ja sytytät muutaman tuoksukynttilän.)


4. Sheivaten ja höyläten


Kesä- ja hamekeleistä puhuttaessa on vaikea olla ajattelematta ihokarvoja. Viimeistään tässä vaiheessa höylät löytävät tiensä peilikaappien kätköistä ja hillitön karvojen ajelu voi alkaa. Muistathan kuitenkin, ettei kuivaa ihoa tulisi koskaan sheivata eikä varsinkaan vanhalla ja tylsällä terällä. Käytä aina iholle levitettävää geeliä tai vaahtoa ja pehmennä karvat lämpimällä suihkulla tai saunomalla ennen karvojen ajelua. Ja sitten sheivaamaan!5. Vettä, vettä ja vielä kerran vettä


Noin 70% kehon koostumuksesta on vettä. Suurin elin ihmisen kehossa puolestaan on iho. On siis sanomattakin selvää, että nesteytys on äärimmäisen tärkeää myös vartalon ihon hyvinvoinnille. Pyri juomaan ainakin 2 litraa vettä päivässä. Aloita aamut lämpimällä sitruuna-hunaja vedellä. Se heleyttää ihoa kauttaaltaan, ehkäisee vanhenemisen merkkejä sekä lisää vastustuskykyä. Buustaa juomaa vielä inkiväärillä: se kohentaa vastustuskykyä sekä saattaa auttaa myös painonpudotuksessa.


6. Soronoo selluliitti!


Lähes 90%:lla hyvinvointivaltioissa elävistä naisista on selluliittia. Epätasainen appelsiini-iho onkin siis varsinainen jokanaisen painajainen. Ja mitä enemmän ikää kertyy, sitä enemmän muhkuraista ihoa alkaa ilmaantua. Taikasauvaa selluliitin lopulliseen poistamiseen ei valitettavasti vielä(kään) ole kehitetty, mutta sen keksimistä odotellessa voit keskittyä appelsiini-ihon hälventämiseen ja kiinteytykseen. Lierac Body-Slim Cryoactive Concentrate- tehoseerumilla häivytät selluliittia ja teet ihosta kiinteämmän ja tasaisemman. Se sisältää kofeiinia, inkivääriuutetta sekä kamferi- ja mentoli-öljyjä, jotka pistävät mikroverenkiertoon vipinää. Yhdistä selluliitinvastainen kamppailusi päivittäiseen vartalon kuivahierontaan niin maksimoit tulokset ja  minimoit muhkurat.7. Hyytävän ihana suihku


Suihkuttelu kylmässä vedessä kannattaa, sillä se sulkee huokoset  ja estää ihoa kuivumasta. Heleän ihon lisäksi kylmät suihkut kohentavat verenkiertoa sekä parantavat vastustuskykyä ja unenlaatua. Tehosta piristävää  suihkuhetkeä vartalon ihoa hellivällä, luonnollisia öljyjä sisältävällä ACO Body Caring Shower Oil- öljyllä. 

Käännä siis hanan nupit kaakkoon ja anna kylmän veden tehdä tehtävänsä! Jos pystyt, ota kylmä suihku heti aamusta. Tarvitset sen jälkeen nimittäin yhden kahvikupin vähemmän herätäksesi. Heitä hyvästit halkeileville kantapäille ja hilseilevälle iholle. Tutustu Apteekkiplussan vartalonhoitotuotteisiin täällä!


Hae