Vinkit ekologisempaan ihonhoitoon

Vinkit ekologisempaan ihonhoitoon

Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua! Helmikuussa Premcos-perjantaipostauksien aiheena on luonnonkosmetiikka ja tänään jaan muutaman vinkin, joilla voit muuttaa ihonhoitoasi hieman ekologisempaan suuntaan.

1. Ihonpuhdistuksessa tulee usein käytettyä vanulappuja etenkin kasvoveden kanssa. Kestopuhdistuslaput ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä niitä voi pestä ja käyttää useaan kertaan. Puhdistuslappuja saa valmiina tai niitä voi myös tehdä itse!


2. Kiinnitä huomiota pakkausmateriaaleihin. Monet sarjat kiinnittävät huomiota myös pakkauksien ekologisuuteen ja pakkauksista on pyritty poistamaan esim. turhat muovikääreet tai materiaalit on valittu niin, että niitä on helppo kierrättää. Atopik hoitobalmi on pakattu edistykselliseen, suomalaisen Sulapacin valmistamaan täysin biohajoavaan ja muovittomaan pakkaukseen. Pakkaus valmistetaan puusta ja luonnonlähtöisistä sidosaineista.


3. Valitsemalla isomman pakkauskoon vähennät pakkausmateriaalien määrää kokonaisuudessaan. Monissa pesutuotteissa on esimerkiksi täyttöpusseja, jolloin samaa pulloa voi käyttää moneen kertaan.Lisäksi esimerkiksi Okabo Organics Arganöljyistä löytyy kahta eri kokoa: 50ml ja 100ml. Usein isommat pakkaukset ovat myös edullisempia!

Viikon vinkki

Kaipaatko piristystä talven keskelle? Okabo Organics Pure Argan Oil Grapefruit on hoitava ja ravitseva arganöljy, johon on lisätty eteeristä greippi-luomuöljyä. Greippiöly virkistää ja kohottaa mielialaa. Levitä öljy vartalolle pyörivin liikkein, niin saat samalla kevyen hieronnan. Greippiöljyn on myös todettu vilkastuttavan nestekiertoa ja sitä kautta se voi ehkäistä selluliitin muodostumista. Tuotetta on saatavilla 50ml ja 100ml pakkauksissa.


Muistathan hemmotella itseäsi niin arkena kuin viikonloppuna!

Essi

Hae