Premcos-perjantaipostaus: Hyvinvointia hiuksille

Premcos-perjantaipostaus: Hyvinvointia hiuksille

Keväistä maaliskuuta! Maaliskuussa perjantaipostausten teemana on hiukset. Tänään tutustutaan kokonaan uuteen hiustenhoitolinjaan.

Tuntuuko, että hiuksesi ovat elottomat, kuivat ja kiillottomat näin talven pakkasten jälkeen? Niin minustakin, ja siksi olen ollut erityisen innoissani kun Vichy toi markkinoille uudet hiustuotteensa, Dercos Nutrients-tuotteet.

Hiukset joutuvat rasitukselle vaihtuvien ilmasto-olosuhteiden lisäksi monesta muusta syystä: ilmansaasteet ja epäpuhtaudet vaikuttavat myös hiuksiin ihon lisäksi, stressi ja kiireinen elämäntyyli voivat rasittaa hiuksia ja tehdä niistä kiillottomat. Lisäksi muotoiluraudat ja hiustenkuivaimet kuivattavat ja voivat vaikuttaa hiusten kuntoon tehden niistä elottomat ja karheat.


Olen testannut parin viikon ajan Dercos Nutrients Vitamin A.C.E-sarjaa, johon kuuluu shampoo ja hoitoaine. Kuten kaikki Nutrients-tuotteet, nämä eivät sisällä silikoneja eikä sulfaatteja ja monet raaka-aineista ovat luonnollisia.  Kiiltoa lisäävät ja kosteuttavat Vitamin-tuotteet sisältävät energisoivia A-, C- ja E-vitamiineja sekä mm. hoitavaa aloe veraa ja acai-marjan uutetta. Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin, shampoo saa plussaa kätevästä pumppupullosta ja molemmat tuoksuvat ihanan marjaiselta, mutta kuitenkin miedolta. Shampoo on koostumukseltaan geelimäistä kun taas hoitoaine on täyteläisen voidemaista. Pesun jälkeen hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä ja luonnollisilta! Dercos Nutrients-linjaan kuuluu yhteensä kolme sarjaa, Vitamin-tuotteiden lisäksi siihen kuuluu syväpuhdistava Detox sekä ravitseva Nutri Protein.

Viikon vinkki

Käytätkö jo kuivashampoota? Monesti tiheä pesuväli totuttaa hiukset rasvoittumaan nopeammin ja jatkuva pesu voi rasittaa hiusta entisestään. Kuivashampoon avulla saa pidennettyä helposti pesuväliä ja raikastettua hiukset. Yleensä kuivashampoolla saa myös lisää rakennetta ja tuuheutta hiusten tyveen. Vichy Dercos Nutrients Detox-linjan kuivashampoo on osoittautunut todella toimivaksi. Kaoliinisavi imee hiuspohjasta talia ja spirulina-levä raikastaa ja hoitaa. Kuivashampoo tekee hiuksista selkeästi puhtaamman tuntuiset, mutta on käytössä huomaamaton.

Jatketaan ensi viikolla hiusteemalla!

Essi

 

Hae