Premcos-perjantaipostaus: Luonnollista ihonhoitoa apteekista

Premcos-perjantaipostaus: Luonnollista ihonhoitoa apteekista

On aika lanseerata uusi blogisarja: Premcos-perjantaipostaus, joka nimensä mukaisesti ilmestyy tänne blogiin kerran viikossa, perjantaisin. Joka kuukausi on jokin kosmetiikkaa ja ihonhoitoa käsittelevä aihealue, johon blogipostaukset liittyvät.

Helmikuussa aiheena on luonnonkosmetiikka. Tässä postauksessa käydään läpi luonnonkosmetiikkaa yleisesti ja miten se eroaa ns. tavallisesta kosmetiikasta.

Lyhyesti tiivistettynä luonnonkosmetiikassa käytetään vain luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, ei synteettisesti valmistettuja ainesosia. Monesti luonnonkosmetiikan raaka-aineet ovat lisäksi luomulaatuisia. Luonnonkosmetiikkasarjat ovat monesti kokonaisvaltaisesti ympäristöä kunnioittavia - raaka-aineiden alkuperä pystytään jäljittämään, tuotteita ei ole testattu eläimillä ja myös pakkausmateriaaleissa on otettu ekologisuus huomioon. Luonnonkosmetiikkaan liittyy paljon erilaisia sertifikaatteja, joiden tarkoitus on auttaa kuluttajia tunnistamaan ja löytämään aitoja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Luonnonkosmetiikassa on monesti samoja raaka-aineita kuin synteettisesti valmistetussa kosmetiikassa. Hylauronihappo on esimerkki ainesosasta, jota valmistetaan synteettisesti, mutta sitä löytyy myös luonnosta.

 Mitä luonnonkosmetiikkaa meiltä löytyy?

Meidän suosituin luonnonkosmetiikkasarja on kotimainen Atopik, jonka kaurapohjaiset tuotteet ovat ihastuttaneet jo monia. Toinen luonnonkosmetiikkasarja on myöskin suomalainen Okabo Organics. Okabo Organicsin tuotteet pohjautuvat 100% luomulaatuiseen arganöljyyn, joka on tunnettu sen hoitavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan.

 Viikon tuotevinkki

Talvi on erityisen haastavaa aikaa meidän suomalaisten usein herkälle iholle. Pakkanen, viima ja sisätilojen lämmitys kuivattavat ja ärsyttävät ihoa. Atopik-sarjan Rauhoittavaa kauraöljyä ei voi hehkuttaa liikaa! Kauraöljy ravitsee kuivaa ihoa, rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa ja vahvistaa. Se myös suojaa kylmältä ilmalta ja lämpötilojen vaihtelulta. 30ml pipettipullo on riittoisa ja sitä voi käyttää koko perheelle.

Nyt lisäksi Atopik-sarja -20% koko helmikuun ajan ja kahden sarjan tuotteen ostajalle lisäksi matkakokoiset puhdistusemulsio ja kasvovesi kaupan päälle!

Aurinkoista viikonloppua!

Essi

Hae