Vauvan ihonhoito - tarpeelliset tuotteet uudelle perheenjäsenelle sekä äidille

Vauvan ihonhoito - tarpeelliset tuotteet uudelle perheenjäsenelle sekä äidille

Kun perheeseen on tulossa uusi jäsen, tarvitsee tehdä monenlaisia hankintoja. Kokosimme yhteen postaukseen ihonhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita, joista on hyötyä sekä äidille että vauvalle uudessa elämänvaiheessa.

Vauvan ihonhoito

Vauvan iho on aikuista ohuempi eikä se ole vielä kunnolla kehittynyt. Se saattaa kuivua ja ärtyä uudessa ympäristössä. Vauvan iholle sopiva perusvoide rauhoittaa ja kosteuttaa pienen ihoa ja pitää sen joustavana. Minicare Cream on erityisesti vauvoille ja lapsille kehitetty hajusteeton perusvoide, joka sisältää kosteuttavaa glyserolia sekä runsaasti rasvaa (60%), jotta voide ei kirvele ohuellakaan iholla.

Kylpyhetkiin sopii Minicare Wash Mousse, jolla voi puhdistaa sekä vauvan ihon että hiukset. Hellävaraisen, myös kosteuttavaa glyserolia sisältävän vaahdon voi joko huuhdella vedellä tai käyttää tarvittaessa ilman vettä.

Vauva vaippa-alue voi helposti ärtyä ja hautua. Ongelmien ennaltaehkäisyyn sopii erityisen hyvin Minicare Diaper Rash Spray, joka tekee iholle puoliläpäisevän kalvon ehkäisten punoitusta ja ihoärsytystä. Jos vaippa-alue on sen sijaan punoittava, ärtynyt ja kutiseva, A-Derma Cytelium Spray rauhoittaa ja lievittää iho-oireita. Se sisältää runsaasti rauhoittavaa kauraa ja sinkkiä.

Tarpeelliset tuotteet tuoreelle äidille

Äidin huomio kiinnittyy synnytyksen jälkeen luonnollisesti paljon vauvaan, mutta muista huolehtia myös itsestäsi!

Intiimialueelle synnytyksen jälkeen kehitetty Lansinoh Organic Post-Birth Spray on viilentävä ja rauhoittava suihke, joka helpottaa kipua ja epämukavaa tunnetta intiimialueella synnytyksen jälkeen. Koostumus sisältää mm. rauhoittavia aloe veraa, kurkkua ja kamomillaa. Vinkki: tehosta viilentävää vaikutusta säilyttämällä suihke jääkaapissa!

Imettäessä nännit voivat ärtyä ja kuivua. Lansinoh Orgaaninen nännivoide on uusi, 100% luonnon raaka-aineista valmistettu versio perinteiselle lanoliinipohjaiselle Lansinoh-nännivoiteelle. Sitä voi käyttää koko nännialueelle jokaisen imetyksen jälkeen ja aina tarvittaessa.

Muista myös hemmotella itseäsi kiireisen arjen keskellä! Kertakäyttöinen kasvonaamio on helppo tapa hoitaa ihoa samalla, kun saat itse rentoutua pienen hetken. SVR Masque B3 kangasnaamio on kehitetty erityisesti herkälle, kosteusköyhälle iholle. Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille, rentoudu 15 minuutin ajan, jonka jälkeen voit poistaa naamion ja hieroa ylimääräiset tehoaineet ihoon.

Hae