Uusi ihonhoitosarja Babe - valitsimme suosikkituotteet espanjalaisesta apteekkisarjasta

Uusi ihonhoitosarja Babe - valitsimme suosikkituotteet espanjalaisesta apteekkisarjasta

Onko Laboratories Babe-ihonhoitosarja jo sinulle tuttu? Espanjalainen apteekkisarja on nyt päässyt osaksi meidän laajaa kosmetiikkavalikoimaa. 

Mikä on parasta Babe-sarjassa? 

  • Selkeä valikoima: sarjasta löytyy kasvotuotteet, vartalotuotteet, aurinkotuotteet sekä Pediatric-linja vauvoille ja lapsille

  • Hyvä hinta-laatusuhde

  • Tutut ja tehokkaat raaka-aineet; tuotteissa on käytetty mm. hoitavia kasviöljyjä, ihon rakennetta korjaavia keramideja, juonteita silottavaa hyaluronihappoa ja A-vitamiinia sekä trendikkäitä niasiiniamidia ja bakuchiolia

  • Miedot, raikkaat tuoksut ja ihanat, hyvin levittyvät koostumukset

Meidän dermokosmetiikan asiantuntijamme testasi tuotteita ja valitsi omat suosikkinsa sarjasta: 


Täydellinen tuote vartalolle: Balm to Oil-öljybalsami


Ihana tuote vartalon ihonhoitoon! Balm to Oil-öljybalsami on vartaloemulsio,joka muuttuu iholle levittäessä kuivaöljyksi. Tekee ihosta superpehmoisen, eikä jää lainkaan öljyiseksi. Voit siis levittää tätä suihkun jälkeen ja pukeutua huoletta sen jälkeen! Balm to Oil sisältää hoitavia kasviöljyjä, joissa on atooppisellekin iholle tärkeitä omega-rasvahappoja, ihoa vahvistavia keramideja sekä prebiootteja, jotka parantavat ihon omaa suojaa. 


Ikäänny kauniisti: Healthyaging+ Multi-Repair Renovating Night Cream-yövoide 

Ikääntyminen on luonnollista, mutta etenkin ennenaikaisiin ikääntymisen merkkeihin voi vaikuttaa ihonhoito- ja elintapavalintoja tarkastelemalla. Babe Healthyaging+ - linjan yövoide tukee terveellistä ikääntymistä huolella valittujen, tutkittujen tehoaineiden avulla, joita ovat mm. ihon sävyä tasoittava C-vitamiini, juonteita silottava, kapseloitu retinoli (ei aiheuta ihoärsytystä kapseloidussa muodossa) sekä A-vitamiinin kaltaisesti toimiva kasvipohjainen bakuchiol. Hoitava yövoide on suunniteltu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Koostumus on täyteläisen ilmava eikä tunnu liian raskaalta 30-vuotiaalla sekaiholla. 

Unelmakevyt värillinen aurinkosuoja - Super Fluid Color Sunscreen SPF50


Aurinkosuoja ja kevyt ihonsävyä tasoittava meikki yhdessä pullossa. Korkea aurinkosuoja kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön viimeistään nyt! Edelliseen healthyaging-teemaan liittyen, aurinko on merkittävin yksittäinen tekijä, joka vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Kevyen pigmentin sisältävä aurinkosuoja on koostumukseltaan todella ohut ja huomaamaton emulsio ja sävy mukautuu hyvin ihon omaan sävyyn. Tämä riittää pelkästään kevyeksi meikiksi, mutta toimii hyvin myös meikinpohjustustuotteen tavoin meikkivoiteen alla.


Virkistävä Aloe Vera-geeli ärtyneelle iholle 


Aloe Vera-pohjainen geeli rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja kevyesti viilentävä tunne sopiikin hyvin esimerkiksi after sun-tuotteeksi, mutta toimii hyvin myös muuten kuivalla iholla tai parranajon jälkeen. Sisältää aloe veran lisäksi ihoa rauhoittavia yhdisteitä, mm. betaiinia. Ei jätä ihoa tahmaiseksi.

Psst. Tätä ja monta muuta Babe-sarjan tuotetta löytyy myös kätevässä matkakoossa!

Kosteuttava ja desinfioiva käsivoide, joka kulkee mukana laukussa - Dermaseptic Hand Cream


Dermaseptic Hand Cream on ihanan kevyt koostumukseltaan ja sitä voikin lisätä päivän mittaan missä vain ja milloin vain ilman pelkoa rasvaisesta tunteesta iholla. Plussaa kevyesti desinfioivasta yhdisteestä - erinomainen tuote mukaan käsilaukkuun! 

Shampoo perheen pienimmille - Pediatric Extra Mild Shampoo

Babe-sarjasta löytyy myös oma Pediatric-linja vauvoille ja lapsille. Mieto, hellävaraisesti pesevä shampoo puhdistaa hyvin taaperon hiukset ja hiuspohjan eikä kirvele pikkuisen herkkiä silmiä. Hiuspohjan karstan hoitoon löytyy myös oma Cradle Cap Shampoo.

Hae