Syksyn ihonhoito: samea iho hehkumaan

Syksyn ihonhoito: samea iho hehkumaan

Kesällä otetaan usein rennosti - myös ihonhoidon saralla. Nyt syksyn tullen vastassa voikin olla samea tai väsynyt iho. Kokosin tähän postaukseen vinkit, joilla palautat hehkun iholle.

1. Kuorinta ja naamio

Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää syksyistä iltaa kuin pitää pieni hemmotteluhetki iholle? Kuten jo edellisessä, epäpuhtaan ihon blogitekstissä mainitsin, hikoilu, aurinkovoiteet yms saattavat tehdä ihosta tukkoisen. Aloita hemmottelu ihon kuorinnalla. Kuorinta tasoittaa ihoa ja poistaa ihon pinnalta samean ihokerroksen. Vichyn heleyttävä kuorintanaamio sisältää pienen pieniä kuorivia rakeita ja sen lisäksi AHA-hedelmähappoa, joka tehostaa kuorivaa vaikutusta ja kirkastaa ihoa. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen, joten on hyvä jatkaa ihonhoitoa naamiolla. Oma suosikkini on Lierac Hydragenist-naamio, jonka paksu geelimäinen koostumus tuo virkistävää kosteutta iholle ja jättää sen samettisen pehmeäksi. Samalla voit helliä silmänympärysihoa: Vichy Liftactiv Micro Hyalu Patches naamiolaput sisältävät pieniä "hyaluronihappotyynyjä", jotka vapauttavat kosteutta. Aamulla herätessä iho ja silmänaluset näyttävät virkeiltä ja sileiltä.

2. Tehoseerumit

Kun ihonhoidossa haluaa päästä helpommalla, usein pois jäävät ensimmäisenä seerumit ja muut tehohoidot iholle. Seerumi on kuitenkin tärkeä osa ihonhoitoa, sillä siihen on tiivistetty paljon tehoaineita, jotka vapautuvat syvällekin ihon käyttöön. Hehkua kaipaavalle iholle ehdoton suosikkiseerumi on Lierac Supra Radiance Detox Serum. Se vähentää iholta toksiineja, syväkosteuttaa ainutlaatuisen Hyalu3-yhdistelmän avulla sekä valkohurtanminttu uudelleenaktivoi soluja. Tuloksena on välittömästi hehkuvampi, pidemmällä aikavälillä tasainen, kosteutettu ja kiinteämpi iho.

3. Pidennä rusketuksen kestoa

Ruskettunut iho näyttää tasaiselta ja hehkuvalta. Jos päivetys on enää kaukainen muisto kesästä, voit ottaa käyttöön itseruskettavat tuotteet. Kasvoille suosin helppokäyttöistä, luonnollisen lopputuloksen jättävää Atopikin Itseruskettavaa kasvovettä. Se loihtii kasvoille kevyen päivetyksen, jolloin ihokin näyttää tasaisemmalta ja terveeltä.

Onko sinulla vielä muita vinkkejä, joilla saadaan iho hehkumaan?

Ihanaa syyskuuta!
Essi

Hae