Pintakuivan ihon pelastajat: kosteuttavat kasvosuihkeet

Pintakuivan ihon pelastajat: kosteuttavat kasvosuihkeet

Pintakuiva iho on yleinen ongelma ja sitä voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä. Ihon kiristys ja hilseily, pienien juonteiden ilmaantuminen ja karhea ihon pinta voivat kaikki olla merkkejä pintakuivuudesta. Tällöin iho ei saa tarpeeksi kosteutta.

Yksi hyvä vinkki pintakuivan ihon hoitoon ovat kasvosuihkeet. Kasvosuihkeita on erilaisia ja niitä voi käyttää monella tapaa: puhdistuksen jälkeen, päivän aikana virkistämään ihoa esim. jos tekee paljon töitä näyttöpäätteellä tai meikin päällä. Kokosimme tähän postaukseen muutaman kasvosuihkeen, joiden joukosta löytyy jokaisen tarpeisiin jotakin!

1. Avene Thermal Spring-terveyslähdevesi

Monelle tuttu, Avenen mineraalipitoinen terveyslähdevesi on oikea monitoimisuihke. Hajusteeton suihke rauhoittaa, kosteuttaa ja silikaattipitoisuuden ansiosta myös suojaa kuivaa ja herkkää ihoa. Sitä voi käyttää kasvojen lisäksi myös vartalolle. Suihketta löytyy kolmessa eri koossa. Vinkki: lähdevesisuihke sopii erityisen hyvin myös miehille parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa. 

2. Atopik Anti-Age Tehokosteuttava kasvosuihke

Tämä suihke on luonnonkosmetiikan ylellinen helmi. Kosteuttavaa ruusuvettä tuotteen pohjana sisältävä kasvosuihke on todella hienojakoinen ja sen sisältämät mustikkauute, prebiootit ja hyaluronihappo hellivät kuivaa ihoa. Tämä sopii erinomaisesti ikääntyneelle iholle, mutta nimestään huolimatta käy myös nuoremmalle esimerkiksi meikin päälle, jos tavoitteena on kuulaan kaunis meikkipohja. Tässä suihkeessa on mieto ruusuinen tuoksu.

3. ACO Rescue Mist-suihke

Jos ihosi on väsynyt ja samea, kokeile ACO Rescue Mist-kasvosuihketta! Se sisältää ihoa kirkastavaa C-vitamiinia, joka toimii myös antioksidanttina. Suihketta on helppo lisätä päivän mittaan, sillä se on kevyt ja hienojakoinen. Suosittelen ottamaan mukaan laukkuun, jos kaipaat virkistystä päivän aikana!

4. La Roche-Posay Toleriane Ultra 8-suihke

Jos ihosi on erityisen ärtynyt ja herkkä, La Roche-Posay Toleriane Ultra 8 voi olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Se sisältää vain rauhoittavaa lähdevettä ja 8 muuta raaka-ainetta, kuten glyserolia ja allantoiinia. Se vähentää epämiellyttävää tunnetta iholla ja kosteuttaa välittömästi. Sopii hyvin iholle, joka ärtyy ja punoittaa helposti kosketuksesta. 

5. Jowae Hydrating Water Mist

Uutuussarja Jowaelta löytyy ihana kasvosuihke, joka ansaitsee paikkansa listauksessa. Jowae on ranskalais-korealainen sarja ja suihkeessa on vaikuttavina tehoaineina sarjan kaikissa tuotteissa esiintyvää antioksidanttista lumifenolia sekä kirsikankukkavettä, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Suihke on ihanan täyteläinen ja tuoksu makean kirsikkainen, mutta se häviää iholta melko nopeasti. Tätä suosittelen käyttämään puhdistuksen jälkeen aamuin illon. Suihke on vegaaninen ja sisältää 97% luonnollisia ainesosia. 

 

Mikä on sinun suosikkisi?

-Essi

 

 

Hae