Supermood – kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa luonnon ehdoilla

Supermood – kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa luonnon ehdoilla

Supermood on mediapersoona Anne Kukkohovin luoma kotimainen luonnonkosmetiikkakonsepti. Holistiseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon perustuvan hoitosarjan tuotteet tehdään alusta alkaen Suomessa huippulaadukkaita raaka-aineita hyödyntäen.

Supermood kauneuskonsepti tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa toisiaan tukevat tuotteet tasapainottavat fyysistä sekä emotionaalista hyvinvointia.

Kosmetiikkasarja koostuu kolmesta eri tuotelinjasta, jotka edesauttavat hyvää oloa, tuovat itsevarmuutta sekä tuovat iholle sen luonnollisen ja nuorekkaan hehkun! 

Supermood Egoboost

Supermood Egoboost-tuotteet ovat voimakkaita ja nopeavaikutteisia. Ne sisältävät suomalaista pakurikääpää joka korkean antioksidanttipitoisuutensa ansiosta soveltuu pigmenttivirheiden korjaamiseen sekä ihon heleyttämiseen. Tuotteet sisältävät lisäksi Liftonin Xpress® -yhdistettä, mikä tekee niistä helposti imeytyviä ja ihoa kiinteyttäviä. Huomaat Egoboost-tuotteiden kiinteyttävän vaikutuksen välittömästi kasvoillasi!


Supermood Beauty Sleep

Beauty Sleep -sarjan tuotteet pohjautuvat pääosin korkealaatuiseen merifenkolin kantasolu-uutteeseen. Tämä luonnossa villinä kasvava kasvi vähentää muun muassa kasvojen ihon punoitusta sekä ehkäisee pintavaurioita. Lisäksi se sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, jotka puolestaan korjaavat ja suojaavat ihoa. Rauhoittavat kasviperäiset ainesosat estävät ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä hoitavat ihoa tehokkaasti yön aikana, jotta voit herätä aamuusi uudistuneena ja heleänä! 


Supermood Youth Glo

Hedelmäiset ja ihoa virkistävät Supermood Youth Glo tuotteet ehkäisevät ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. AHA-hapot kuorivat ihoa hellävaroen ja matkipapu-uute sekä glutanion-antioksidantti kirkastavat väsynyttä ja sameaa ihoa. Ihon luonnollinen hehku ja elinvoima palautuvat ja olo nuorenee hetkessä! Tutustu nyt ihanaan Supermood luonnonkosmetiikkasarjaan Apteekkiplussalla!


Hae