Sarjaesittelyssä ranskalainen hiustenhoitosarja Phyto

Sarjaesittelyssä ranskalainen hiustenhoitosarja Phyto

Maaliskuussa perjantaipostausten teemana on hiukset ja tänään pureudutaan hieman syvemmin yhteen meidän valikoimasta löytyvään hiustenhoitosarjaan.
Laadukkaat kasviuutteet, luontoa kunnioittavat pakkausmateriaalit, hiusten ja hiuspohjan hoito - siinä tiivistettynä Phyto-hiustenhoitosarja lyhyesti! 
Sarjasta löytyy laaja valikoima shampoita, hoitoaineita ja hiusnaamioita. Kenelle Phyto-sarjasta löytyy sopivat hiustuotteet? Lähes kaikille! Kuiville hiuksille, rasvoittuville hiuksille, hilseelle, elottomille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle löytyy omat tuotteensa. 
Mikä tekee Phyto-sarjasta ainutlaatuisen? Usein kosmetiikkatuotteissa on paljon vettä pohjana, Phyton tuotteissa käytetään paljon kasviuutteita ja öljyjä, jolloin pelkän veden määrä on vähäisempi. Tuotteissa on siis tehoaineita tiivistetyssä muodossa, jolloin esimerkiksi shampoota ei tarvitse käyttää kuin hyvin pienen määrän kerralla. Pakkausmateriaaleihin on myös kiinnitetty huomiota. Shampoot on pakattu alumiinipulloihin, joten ne voi helposti kierrättää. 
Viikon tuotevinkit
Tällä kertaa viikon vinkki-osioon pääsee kolme suosikkituotettani Phyto-sarjasta. Jos olet yksi niistä suomalaisista, joka kaipaa hiuksiinsa lisää tuuheutta, suosittelen kokeilemaan Phytovolume tuuheuttavaa shampoota! Sen raikas, vaahtoutuva geelimäinen koostumus puhdistaa hiuspohjan hyvin eikä latista hiusta. Tämän jälkeen kun lisää vielä toista lemppariani, Phytovolume Actif Volumizing-suihketta, on ilmava ja tuuhea tukkatyyli taattu! Suihketta käytetään pyyhekuivien hiusten tyveen ennen föönausta. Suihke on huomaamattoman kevyt ja helppokäyttöinen. Kolmas suosikkituotteeni on Phyto 7-hoitovoide, jota voisi kutsua hiusten päivävoiteeksi. Se sisältää seitsemää kasviuutetta, jotka ravitsevat ja silottavat hiusta. Voide on erinomainen näin talviaikaan, sillä se poistaa hiuksista sähköisyyttä. Tuotetta voi käyttää sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin ja sitä ei huuhdella pois. 
Mukavaa maaliskuuta!
Essi

Hae