Luonnollisuutta ja ympäristötietoisuutta - hiustrendit 2019

Luonnollisuutta ja ympäristötietoisuutta - hiustrendit 2019

Maaliskuun teemana on hiukset ja tänä perjantaina vietetään hetki hiustrendien parissa. Alla on koottuna muutama juttu, jotka olemme havainneet trendikkäiksi hiustenhoidon ja hiustuotteiden saralla. Aloitetaan! 

1. Ympäristötietoisuus näkyy monien muiden tapaan myös hiustuotteissa. Monet brändit ovat alkaneet kiinnittää huomiota mm. pakkausten kierrättämiseen, esim. uudet Vichy Dercos Nutrients-linjan shampoopullot on valmistettu 100% kierrätetystä muovista.

2. Luonnolliset, hyväkuntoiset hiukset ovat tämän hetken juttu. Moni kasvattaa takaisin omaa luonnollista hiusväriä ja etenkin tällöin oikeanlaiset hoitotuotteet ovat  tärkeässä asemassa, jotta hius näyttää kiiltävältä ja hyvinvoivalta. Ravitsevien ja hoitavien shampoiden ja hiusnaamioiden lisäksi on alettu miettiä hiustenhoitoa osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Elämäntavat, kuten oikeanlainen ravinto ja riittävä lepo näkyvät myös hiusten kunnossa. Erilaiset hiusravinteet ovatkin kasvattaneet suosiotaan, sillä niiden sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vahvistavat hiuksia ja edistävät niiden kasvua. Esim. kotimaiset Biorion-hiuskapselit sisältää hiuksia ja kynsiä vahvistavaa biotiinia sekä mm. sinkkiä ja B-vitamiinia.

3. Ulkoiset tekijät, kuten ilmansaasteet ja auringon UV-säteet vaikuttavat ihon lisäksi myös hiusten kuntoon. Monessa hiustenhoitosarjassa onkin tuotteita, jotka syväpuhdistavat hiuksia, kuten Vichy Dercos Nutrients Detox-linja. Linjan tuotteissa on käytetty mm. hiiltä ja spirulinaa, jotka poistavat hiuksista epäpuhtauksia ja saasteita. Suoiaavat tuotteet, kuten Phytoplage-aurinkosuojasuihke, suojaavat hiuksia niitä vaurioittavilta UV-säteiltä ja myös esim. kuivattavalta merivedeltä.

+ Tänä keväänä yksi näkyvä hiustrendi on erilaiset hiusasusteet, kuten huivit ja pannat, nostalgiset hiusdonitsit sekä näyttävät, esimerkiksi helmin koristellut hiussoljet.

Kerro meille, mitkä ovat sinun mielestäsi tämän hetken trendejä hiustenhoidossa!

Aurinkoista maaliskuun loppua!

Essi

Hae