Sarjaesittelyssä ihonhoitosarja Lierac

Sarjaesittelyssä ihonhoitosarja Lierac

Esteettisen lääketieteen hyödyntäminen, luonnon raaka-aineiden käyttäminen sekä ylelliset koostumukset ovat ranskalaisen Lierac-apteekkisarjan perusta. Yli 40 vuoden ajan sarjasta on löytynyt viimeisimpiä teknologioita hyödyntäviä ihonhoitotuotteita erilaisiin iho-ongelmiin sekä laadukkaita, ikääntynyttä ihoa hoitavia tuotteita, joihin tutustumaan tarkemmin tässä postauksessa.

Sarjan suosituin linja on kaiken ikäisille sopiva, tehokosteuttava Hydragenist. Hydragenist-linjan tähtituote on seerumi, joka kosteuttaa ja silottaa pintakuivaa ihoa tehokkaasti. Hydragenist Gel Eyes-silmänympärysgeeli ansaitsee ehdottomasti myös maininnan, sillä se poistaa viilentävän metallisen levityspään ansiosta tehokkaasti turvotusta ja virkistää myös kokonaisvaltaisesti ilmettä.

Lierac anti-age-linjat ovat kokeneet viime aikoina uudistuksen ja sarjaan onkin tullut kaksi kokonaan uutta linjaa. Supra Radiance on toksiineja poistava, heleyttävä ja silottava linja, jonka yksi tehoaineista on soluja uudelleenaktivoiva valkohurtanminttu. Kannattaa tutustua erityisesti linjan uusimpaan tulokkaaseen, Detox Serumiin, joka tuo iholle hehkua hetkessä ja lisäksi silottaa ja hoitaa ihoa pitkäkestoisesti. Supra Radiance Night on myös erityisesti kesäaikaan sopiva yövoide, sillä sen paksun geelimäinen koostumus on raikas eikä tunnu tahmaiselta.

Lift Integral on linja, joka tekee kaiken sen, mitä ikääntynyt iho kaipaa. Kiinteyttävä, kohottava ja ihon täyteläisyyden palauttava linja on kehitetty 50+-ikäisille naisille. Tehoaineina on mm. Lierac-sarjassa paljon käytetty Hyalu 3-tiiviste, joka sisältää ihoa kosteuttavaa ja täyteläisyyttä lisäävää hyaluronihappoa eri muodoissa sekä mahonki- ja purppuratulppaaniuutteet, jotka kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa.

Ylellisyyttä ja äärimmäistä tehokkuutta kaipaavalle iholle löytyy Premium-linja, jossa on käytetty mm. mustien kukkien uutteita sekä Hyalu 3-tiivistettä. Esimerkiksi Premium Eyes-silmänympärysvoide on kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja korjaava voide, joka silottaa juonteita, kosteuttaa ja heleyttää silmänympärysihoa.  

Minkä näistä linjoista sinä valitsisit?

Essi

Hae