Kosmetiikan tehoaine hyaluronihappo

Kosmetiikan tehoaine hyaluronihappo

Hyaluronihappo on pitkään ollut suosittu raaka-aine kosmetiikassa, mutta tiedätkö, miten hyaluronihappo vaikuttaa ja kenelle se sopii?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy luonnostaan ihossa. Sen tuotanto kuitenkin vähenee iän myötä ja aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hyaluronihapolla on erinomainen kyky sitoa itseensä vettä, joten se on ihoa tehokkaasti kosteuttava raaka-aine.

Kosteuttavan ominaisuuden lisäksi hyaluronihappo silottaa ihon pintajuonteita sen ”pullistavan” vaikutuksen vuoksi. Vaikka hyaluronihappoa käytetään etenkin monissa anti age-tuotteissa, se sopii kaikenikäisille sen kosteuttavan ja silottavan ominaisuuden vuoksi. Se toimii myös kaikilla ihotyypeillä kuivasta rasvoittuvaan, joten voisi sanoa hyaluronihapon olevan oikea monitoimiaine!

Hyaluronihappo on yleensä melko suurimolekyylisessä muodossa, jolloin se silottaa ja kosteuttaa ihon pintakerroksia. Joissain tuotteissa se on myös pienemmässä molekyylikoossa, jolloin se pääsee vaikuttamaan syvemmälle ihoon.

Hyaluronihappoa sisältävät tuotevinkit

Vichy Mineral 89-tiiviste

Huipputuote, joka sopii lähes kaikille! Kosteuttava tiiviste sisältää mineraalipitoista lähdevettä ja hyaluronihappoa, joten se silottaa, vahvistaa ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille. Geelimäinen koostumus tekee ihosta sileämmän ja virkeämmän välittömästi.

Lierac Premium The Cure tehoseerumi

Ylellinen 28 päivän tehokuuri, joka lupaa vaikuttaa kaikkiin ikääntymisen merkkeihin. Kultaiseen purkkiin pakattu tuote sisältää erityislaatuista Hyalu-3-tiivistettä, jossa on hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa ja tämän lisäksi Agave-uutteesta saatua hiivaa, joka stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Kiinteyttävää, kosteuttavaa ja silottavaa tehokuuria suositellaan käyttämään 1-3 kertaa vuodessa.

Lierac Hydragenist Gel Eyes-silmänympärysgeeli

Geelimäinen silmänympärysvoide on ihanteellinen tuote etenkin näin kesällä! Tehokkaasti kosteuttava koostumus silottaa silmänympärysihoa ja mikroplankton laskee turvotusta. Viilentävä metallipää tehostaa näiden vaikutusta. Voit laittaa tuotteen jääkaappiin, jos haluat ekstratehoa!

Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoide

Ravitseva, ihoa kiinteyttävä ja kosteuttava yövoide sisältää hyaluronihappoa myöskin kahdessa eri muodossa. Voide sisältää lisäksi tiivistettyä dekspantenolia, joka tukee ihon omaa uusiutumisprosessia yön aikana. Aamulla iho tuntuu sileältä ja virkeältä!

Käytätkö sinä hyaluronihappoa sisältävää kosmetiikkaa?

Essi

Hae