Rantalomailijan parhaat kaverit

Rantalomailijan parhaat kaverit

Oletko lähdössä rantalomalle tai aiotko viettää kesän kotimaan uimarannoilla nauttien aurinkoisista päivistä? Ihanaa!

Kokosimme parhaat aurinkotuotevinkit juuri sinulle, joka aikoo viettää kesän uiden ja rantatuolissa loikoillen.

  • Lähdetpä sitten etelän lämpöön tai olet Suomessa, valitse rantakassiin mukaan korkealla aurinkosuojalla varustettu aurinkovoide. Hiekka ja vesi heijastavat auringon UV-säteitä entisestään, joten aurinkosuoja on erityisen tärkeä. Vichy Capital Soleil SPF50-aurinkovoide 300ml on reilumman kokoinen pakkaus, joten siitä riittää useammallekin rantalomailijalle.
  • Kiinnitä huomiota aurinkotuotteen vedenkestävyyteen. Uinti, hikoilu ja pyyhkeellä kuivaaminen vähentävät aurinkosuojan tehoa merkittävästi ja aurinkosuojaa kannattaakin lisätä säännöllisesti ja erityisesti aina uinnin jälkeen. Aktiiviselle rantalomailijalle sopii hyvin Avene Sport Fluid SPF50+, joka on koostumukseltaan kevyt, mutta on hikoilun- ja vedenkestävä, joten se ei lähde valumaan urheillessa.
  • Suojaa myös pienet ihoalueet, jotka saattavat helposti unohtua, kuten huulet ja silmänympärysiho. Silmänympäryksille erinomainen aurinkosuojatuote on Lierac Sunissime aurinkosuojapuikko SPF50, joka suojaa hyvin ohuen silmänympärysihon sekä samalla hoitaa ja tasoittaa ihonsävyä.
  • Aurinko, hiekka ja merivesi kuivattavat ihoa. Vaikka hyvien aurinkotuotteiden ansiosta et toivottavasti polta ihoasi, pakkaa after sun-voide mukaan matkalaukkuun. La Roche-Posay Posthelios-after sun on geelimäinen, tehokkaasti iho kosteuttava ja rauhoittava tuote, joka sisältää mm. aloe veraa ja glyserolia. Kasvoille ehdoton kesätuote on Lierac Sunissime after sun-seerumi, joka korjaa auringon vaikutuksia iholla. Runsaasti öljyjä sisältävä koostumus ravitsee ja Cryo Effect-teknologia lieventää kuumotuksen tunnetta iholla.

Rentouttavia ja aurinkoisia rantapäiviä!


Essi

Hae