Itserusketuksen ABC

Itserusketuksen ABC

Kesän juhlakausi alkaa olla käsillä ja lämpömittarin kohotessa lähelle hellelukemia moni tuskailee, kun sääret näyttävät talven jälkeen kalpeilta. Olisi kiva saada pieni päivetys iholle nopeasti, mutta turvallisesti. Itseruskettavat ratkaisevat tämän ongelman! Tähän postaukseen olemme koonneet parhaat vinkit ja tuotesuositukset, joiden kanssa saat turvallisen, luonnollisen ja tasaisen rusketuksen.

Ensiksi valitaan sopivat tuotteet. Jos haluat näkyvän rusketuksen heti, kannattaa valita varsinainen itseruskettava tuote. Jos haluat vain kevyen päivetyksen tai haluat itse säädellä rusketuksen syvyyttä, asteittain päivettävä tuote saattaa olla sinun juttusi. Itseruskettavia tuotteita on saatavilla monessa eri muodossa - voiteena, vaahtona, seerumina..

Rusketustuotteisiin erikoistuneesta Vita Liberata-sarjasta löytyy tuotteita joka lähtöön ja kaikkia yhdistää ihoa hoitava koostumus, hajusteettomuus sekä tietenkin luonnollisen kaunis lopputulos! Kuivalle iholle suosittelen itseruskettavia voiteita, kuten Vita Liberata Fabulous Tinted Lotion-voide, mousset taas ovat helppokäyttöisyydessään sopivia myös aloittelijoille. Ehdoton suosikki asiakkaiden keskuudessa on pHenomenal Mousse, jonka kanssa lopputulos kestää jopa 2-3 viikkoa. Oma suosikkini on Invisi Foaming-rusketusvesi, joka ei sisällä lainkaan levitysväriä, joten se kuivuu nopeasti, eikä varmasti sotke esim. lakanoita.

Kasvoille on omia rusketustuotteita, jotka usein myös hoitavat ihoa samalla. Vita Liberatalla on Night Mask-yönaamio, joka ruskettaa ihoa asteittain ja kiinteyttää sekä kosteuttaa tehokkaasti. Toinen suosikki on monelle jo tuttu Atopik Itseruskettava kasvovesi. Jos et vielä ole kuullut tästä kotimaisesta hittituotteesta, suosittelen tutustumaan, sillä sen kanssa päivetyksestä tulee todella kaunis ja luonnollinen, mutta on lähes mahdoton saada rajoja aikaiseksi.

Huolelliset esivalmistelut ovat onnistuneen rusketuksen edellytys. Rusketustuotteet levittyvät kaikkein parhaiten tasaiselle ja kosteutetulle iholle. Muista siis kuorinta ja huolellinen ihon kosteutus, mutta tee nämä jo esim. päivää ennen kuin aiot laittaa itseruskettavaa tuotetta. Vartalon kuorintaan sopii erinomaisesti Vita Liberata sarjan kermainen Super Fine Skin Polish- kuorintavoide, joka on tehokas, mutta ei kuivata tai ärsytä ihoa. Valitse kosteusvoide ihotyyppisi mukaan ja kiinnitä erityishuomiota usein karheampiin ihoalueisiin, kuten kyynärpäihin ja polviin.

Suosittelen itseruskettavan levittämiseen aina levityskinnasta, kuten Vita Liberatan Gold Tan Mitt. Sillä varmistat tasaisen lopputuloksen ja vältät käsien värjääntymisen. Pieni, mutta tarpeellinen apuväline!


+ Purkkipäivetys ei suojaa auringolta, joten muistathan käyttää aurinkosuojatuotteita lisäksi!

Pst. Vita Liberata-tuotteista saat -20% alennuksen kesäkuun loppuun asti, koko valikoimaan pääset tutustumaan tästä: https://www.apteekkiplus.fi/collections/tuotemerkki-vita-liberata

Kesäterveisin

EssiHae