Muistilista lasten aurinkotuotteiden valintaan

Muistilista lasten aurinkotuotteiden valintaan

Iho muistaa auringon vaikutukset lapsuudesta lähtien, joten siksi on tärkeää suojata myös lapsen herkkä iho. Kokosimme muistilistan, joiden avulla löydät parhaiten sopivat tuotteet juuri sinun lapsesi tarpeisiin. 

  1. Kuten kaikkien kohdalla, lastenkin kanssa kannattaa välttää mahdollisuuksien mukaan keskipäivän polttavinta aurinkoa ja suojata iho vaatteilla, hatuilla ja aurinkolaseilla. Paljaana olevat ihoalueet, kuten yleensä vähintään kasvot ja kädet, suojataan aurinkosuojavoiteella. 
  2. Lapset haluavat leikkiä ja juosta ulkona, joten voi olla hankalaa saada lapselle levitettyä paksumpaa aurinkovoidetta. Voit tässä tapauksessa valita myös kevyemmän suihkeen, esim. Vichy Ideal Soleil lasten aurinkosuojasuihke SPF50+
  3. Viihtyykö lapsesi uimassa? Vesipetojen onneksi monet lasten aurinkotuotteet ovat erittäin vedenkestäviä. Muistathan, että aurinkovoidetta tulee silti lisätä aina uimisen ja pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. La Roche-Posay Anthelios Wet Skin lasten aurinkosuojaemulsio SPF50+ on koostumukseltaan ihanan kevyt ja plussaa siitä, että sen voi levittää myös kostealle iholle. 
  4. Onko vauvoille olemassa omia aurinkotuotteita? Vauvoille suositellaan käyttämään fysikaalisen suojan sisältäviä voiteita, jotka heijastavat UV-säteet pois iholta, kuten Avene Mineral Lotion SPF50+. La Roche-Posay on myös kehittänyt oman tuotteen, Anthelios Baby-aurinkosuojan vauvoille SPF50+, joka suojaa erityisesti epäsuoralta säteilyltä 6kk iästä lähtien. 

Nautitaan auringosta ja kesästä turvallisesti!

 

Hae