Premcos suosittelee - apteekkikosmetiikan suosikit 2018

Premcos suosittelee - apteekkikosmetiikan suosikit 2018

Näin uuden vuoden alussa on hyvä käydä läpi edellistä vuotta ja olemmekin koonneet vuoden 2018 parhaat apteekkikosmetiikkatuotteet yhteen. Tässä siis tuotteet, joista me tykkäsimme erityisesti viime vuonna!

 1. Lierac Hydragenist eyes-silmänympärysgeeli

 Vuoden 2018 uutuustuote suosittuun Lierac Hydragenist-linjaan pääsi heti meidän top-listalle. Hydragenist Gel eyes on geelimäinen silmänympärystuote, joka on tehokosteuttava, virkistävä ja poistaa silmänympärysalueen turvotusta tehokkaasti. Erityisen ihanan tuotteesta tekee sen metallinen levityspää, joka viilentää ja virkistää. Tällä tuotteella lähtee siis päivä hyvin käyntiin!

 2. Atopik Sensitive kauraöljy

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Atopik on lunastanut paikkansa apteekkikosmetiikan suosikeissa. Yhtenä sarjan tärkeimpinä raaka-aineina on suomalainen kaura, joka on tunnettu sen ihoa rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Meidän suosikki on Sensitive-linjan rauhoittava kauraöljy, joka sopii oikeastaan kaikille. Öljy ravitsee kuivaa ihoa, rauhoittaa ihoärsytystä ja voi auttaa jopa parantamaan ihottumaa. Koostumus on niin kevyt, että sitä voi käyttää myös rasvoittuvammalla iholla. Kauraöljy on myös todellinen monitoimituote -  sitä voi käyttää iholla yksinään, seerumin tapaan päivä- tai yövoiteen alla tai sekoittaa mihin tahansa voiteeseen tehden siitä hieman ravitsevamman ja hoitavamman. Kannattaa kokeilla myös tippaa meikkivoiteen sekaan, niin lopputulos on ihanan kuulas ja heleä!

 3. Vichy Liftactiv Collagen Specialist-hoitovoide

Vichy-sarja täydentyi viime vuonna kahdella tehokkaalla Liftactiv-linjan anti-age-tuotteella ja Collagen Specialist-hoitovoide ylitti kaikki odotukset. Ylellisen samettinen koostumus, tehokkaat peptidit ja C-vitamiinijohdannainen, jotka aktivoivat ihon kollageenituotantoa ja raikas tuoksu ovat voiteen menestyksen salaisuus. Voidetta voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena, mutta kovin kuivaihoiselle suosittelemme vielä ravitsevampaa yövoidetta tämän kaveriksi. Jäämme innolla odottamaan, mitä uutta vuosi 2019 tuo tähän Vichyn uuteen punaiseen linjaan!

 4. Vita Liberata Invisi Foaming-rusketusvesi

Vita Liberata on yksi suosituimmista itseruskettavista sarjoista ja vuonna 2018 ihastuimme erityisesti Invisi Foaming-rusketusveteen. Tuote on todella helppokäyttöinen, sillä pullosta tuleva vaahto on väritöntä, joten se ei sotke vaatteita tai lakanoita, mutta lopputulos on silti tasainen ja luonnollinen. Plussaa Vita Liberatalle siitä, että tuotteissa on hyvin vähän itseruskettaville tyypillistä ominaistuoksua. Tämä tuote on viime vuoden aikana pelastanut monet arki- ja juhlatilanteet!

 5. Atopik Itseruskettava kasvovesi

Heti perään listalta löytyy myös toinen itseruskettava tuote - Atopik itseruskettava kasvovesi. Tässä yhdistyvät hoitotuote sekä itseruskettava tuote nerokkaalla tavalla. Itseruskettavaa kasvovettä käytetään kuten muitakin kasvovesiä, kasvot käydään vanulapulla läpi. Kasvovesi on asteittain ruskettava, joten päivetyksen syvyyttä on helppo säädellä. Kuitenkin jo yhdellä käyttökerralla saa kevyen rusketuksen kasvoille. Tämä sopii myös aloittelevalle itseruskettavien tuotteiden käyttäjälle, sillä rajoja on lähes mahdotonta saada aikaan!

 6. Avene Red Berries-seerumi

Säännöllisin väliajoin tulee tunne, että iho kaipaa erityisesti jotain virkistystä. Avene Red Berries-linjan punaisia marjoja sisältävä seerumi on piristysruiske väsyneelle iholle. Sen sisältämät antioksidantit kirkastavat ja heleyttävät ihoa ja tuovat kosteutta. Sopii joko päivittäiseen käyttöön tai silloin tällöin kuurina käytettäväksi.

 7. Ducray Keracnyl Repair-hoitovoide

Hiustuotteista tunnettu Ducray on laajentanut valikoimaansa myös ihonhoidon puolelle ja tästä me olemme olleet erityisen innoissamme! Keracnyl-linja on kehitetty erityisesti epäpuhtaan ja akneihon hoitoon, mutta olemme huomanneet tuotteiden sopivan paljon laajemmallekin tuoteryhmälle. Meidän suosikiksi on noussut Keracnyl Repair-hoitovoide, jossa on monta hyvää ominaisuutta. Tuote on hajusteeton, steriilin pakkauksen vuoksi säilöntäaineeton ja se on kehitetty käytettäväksi erityisesti aknelääkityksen kanssa, joka kuivattaa ihoa. Tehokosteuttava voide soveltuu sen lisäksi monelle muullekin pintakuivuudesta kärsivälle iholle. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, mutta ei rasvoita.

 8. Louis Widmer Eye Contour Cream-silmänympärysvoide

Louis Widmer Eye Contour Cream on yksi apteekin myydyimpiä silmänympärysvoiteita - eikä ihme, se on myös yksi meidän suosikkituotteista! Erittäin täyteläinen ja ravitseva voidepohja, ihon joustavuutta lisäävät biostimuliinit sekä uudistavat ja elvyttävät vitamiinit tekevät silmnympärysvoiteesta kulttituotteen. Silmänympärysalueen lisäksi voidetta voi käyttää tehohoitavana naamiona koko kasvoilla sekä arpia vaalentavana tuotteena. Huomaa myös, että pakkaukskoko on normaalia silmänympärysvoidetta isompi, joten tämä 30ml voide on todella riittoisa.

 9. Okabo Organics puhdistusöljy

Oletko jo kuullut suomalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta Okabo Organicsista? Suosittelemme kokeilemaan monikäyttöisten arganöljyjen ohella erityisesti sarjan puhdistusöljyä, sillä se on yksi parhaita puhdistusöljyjä, joita olemme kokeilleet! Puhdistusöljy sisältää arganöljyn lisäksi muita luonnonöljyjä, jotka poistavat iholta epäpuhtaudet ja meikin poistamatta iholta sen omaa suojaa. Sopii kuivan ihon lisäksi myös rasvoittuvalle iholle, sillä öljy tasapainottaa talineritystä.

10. Klorane kuivashampoo

Kaurapohjainen Klorane-kuivashampoo pelastaa huonommankin hiuspäivän! Puuterimainen kuivashampoo poistaa hiuksista ja päänahasta rasvaisuutta - helppo keino pidentää hiusten pesuväliä. Lisäksi se lisää hiusten tuuheutta. 50g purkki on kevyt ja se on kätevä ottaa mukaan myös matkalle. 

Löytyykö sinulta samoja apteekkikosmetiikan suosikkeja?

Essi

 

Hae