Opas sävyllisten aurinkotuotteiden valintaan

Opas sävyllisten aurinkotuotteiden valintaan

Sävyllisten aurinkotuotteiden valikoimassa on erilaisia tuotteita: osa on kevyitä ja heleyttäviä, osa peittää ja tasoittaa ihon epätasaisuutta kuten pigmenttiläiskiä. Olemme koonneet oppaan, jonka tarkoituksena on helpottaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet ja vertailemaan eri sävyjä keskenään. 1. La Roche-Posay Anthelios Pigmentation SPF50+ sävyllinen aurinkosuojavoide 50 ml

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation on nimensä mukaisesti tarkoitettu erityisesti iholle UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia vastaan. Tuote tasoittaa epätasaista ihonväriä ja auttaa häivyttämään jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä. Sävy on hieman tummempi, joten todella vaalealle iholle tämä voi olla liian tumma, mutta päivettyneelle iholle tai sellaista kaipaavalle tuote tuo sopivasti sävyä. Hajusteeton

2. Lierac Sunissime Protective BB Fluid SPF30/50+

Koostumukseltaan kevyt mutta hoitava Lierac BB Fluid sopii kevyttä tunnetta kaipaavalle, sillä voide tuntuu iholla lähes huomaamattomalta. Keltapohjainen sävy levittyy ohuen koostumuksensa ansiosta hyvin monille ihonsävyille ja jättää ihon heleäksi. Voide sisältää myös hoitavaa hyaluronihappoa ja elvyttävää protauriinia. Hajustettu

3. Vichy Capital Soleil Anti-Dark Spots sävytetty aurinkosuojavoide SPF50

Tarkoitettu myös erityisesti UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia vastaan. Voide on melko peittävä ja tsoittaa hyvin ihon sävyeroja. Sävy on keltapohjainen ja soveltuu vaaleallekin iholle. Vaalealla, punapohjaisella iholla saattaa kuitenkin olla hieman oranssiin taittava. Hajustettu.


4. Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+

Anti-age-aurinkosuojavoide, jossa ihoa tasoittava sävy. Peittää pieniä epätasaisuuksia, mutta on kuitenkin kevyen tuntuinen iholla. Sävy kaikkein punapohjaisin. Hajusteeton.

5. Atopik SPF 30 Sävyttävä Aurinkosuoja Medium

Vain fysikaalisen suojan sisältävä luonnonkosmetiikan sävyllinen aurinkosuoja. Korvaa kevyen meikkivoiteen, peittää ja tasoittaa hyvin, mutta ei tunnu paksulta iholla. Sävy Medium sopii keskivaalealle iholle. Sävy näyttää aluksi hieman harmahtavalta, mutta levittäessä muuttuu luonnollisen väriseksi.Hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaöljyä ja ravitsevaa skvalaania. Luonnollisesti hajustettu.

6. Atopik SPF 30 Sävyttävä Aurinkosuoja Light

Valikoiman vaalein sävy, sopii kaikkein vaaleimmallekin iholle. Ominaisuuksiltaan muuten samanlainen kuin Medium-sävy. Luonnollisesti hajustettu.

7. Avene Sun B-Protect sävyttävä aurinkosuojavoide SPF50+

Aluksi väritön voide, jonka mikrokapseloidut pigmentit vapautuvat iholle levitettäessä. Kevyt, ei juurikaan peitä, mutta tuo iholle luonnollista hehkua. Miellyttävä koostumus. Sävy käy lähes kaikille, kovin tummalle ihonsävylle voi jäädä liian vaaleksi. Miedosti hajustettu.

Hae