Kesäihon suosikit

Kesäihon suosikit

Kesäkuu on ollut säiden puolesta mahtava ja olemme saaneet nauttia auringosta ja lämmöstä. Helteellä ihonhoitorutiinit voivat muuttua ja ainakin täällä on aurinkotuotteita jo nyt kulunut runsaasti! Tähän postaukseen on koottu kesäisiä suosikkituotteita, joista me olemme juuri nyt erityisen innoissamme!

Jowae Tinted Moisturising Cream BB Light


Uutuustuote Jowaelta, joka nousi heti suosikiksi! Jowae Tinted Moisturising Cream BB on kevyt sävyllinen voide, joka tasoittaa ihon sävyä ja tekee siitä kuulaan, mutta ei tunnu lainkaan raskaalta. Ihana, mieto tuoksu tulee sen sisältämästä kirsikankukkavedestä. Tästä on saatavilla kahta sävyä: Light/Medium, omalle iholle sävy Light on ainakin näin alkukesästä parempi. Huomaathan, että BB-voide ei sisällä aurinkosuojaa - alle suosittelen esimerkiksi Lierac Sunissime energisoivaa aurinkosuojaemulsiota kasvoille SPF30/SPF50, jossa yhdistyy kevyt päivävoide ja aurinkosuoja parhaalla mahdollisella tavalla.

ACO Pure Glow Perfecting Serum

Kesän ihanin seerumi on ollut ACO Pure Glow-linjan Perfecting Serum, jonka koostumus on todella hyvä: se sisältää runsaasti niasiiniamidia, joka mm. tasoittaa ihon sävyä, silottaa ihon rakennetta ja vähentää pigmenttimuutoksia sekä hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa. Seerumi on kevyt, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Se on kehitetty erityisesti aikuiselle epäpuhtaalle iholle, mutta myös kuivaihoiselle se voi etenkin kesällä olla riittävä.

Atopik Balance Probioottinaamio

Luonnonkosmetiikan naamio, joka on kätevästi yksittäispakattu, jolloin sen voi helposti ottaa mukaan vaikka mökkireissulle. Paketissa on 5kpl yksittäispakattuja naamioita.  Jauhemainen naamio sekoitetaan pieneen määrään vettä tai kasvovoidetta ja annetaan vaikuttaa kasvoilla 10-15min. Vihertävän harmaa jauhe hämää, sillä veteen sekoitettaessa se muuttuu mustikkauutteen ansiosta kauniin vaaleanpunaiseksi! Antioksidanttisen mustikan lisäksi probioottinaamio sisältää tietenkin runsaasti probiootteja, jotka parantavat ihon omaa puolustuskykyä, savi puhdistaa ihoa. Erittäin hyvä tuote juurikin kesäiholle, joka kaipaa kirkastusta ja rauhoittavaa vaikutusta!

Vichy Ideal Soleil päivetystä edistävä aurinkosuojavesi SPF30

Aurinkotuotteita ei voi unohtaa, kun on kyseessä kesäihon suosikit! Aiemmin jo hehkutettu Vichy Ideal Soleil päivetystä edistävä aurinkosuojavesi SPF30 ansaitsee vielä yhden maininnan, sillä se on ihanan tuoksuinen, todella kevyt ja miellyttävä iholla, mutta suojaa hyvin UV-säteilyltä. Beetakaroteeni tuo päivetystä edistävän vaikutuksen. Myös toinen versio, hylauronihappoa sisältävä Vichy Ideal Soleil Kosteuttava aurinkosuojavesi SPF30 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote.

Löytyykö joukosta sinulle tuttuja tuotteita vai ehkä uusia suosikkeja?

Aurinkoista heinäkuuta!

Essi

Hae