Miksi ostaa aurinkotuotteet apteekista?

Miksi ostaa aurinkotuotteet apteekista?

Aurinkoista toukokuun loppua! Perjantaipostausten teemana on aurinko ja tänään käydään läpi syitä, miksi aurinkotuotteet kannattaa ostaa apteekista.

1. Aurinkotuotteet ja niiden sisältämät raaka-aineet ovat käyneet läpi useita dermatologisia ja kliinisiä tutkimuksia, jotta ne olisivat mahdollisimman turvallisia ja tehokkaita. Huolellisesti valitut UV-filtterit toimivat tehokkaasti niiden tärkeimmässä tehtävässä, auringon säteilyltä suojaamisessa ja ne pysyvät iholla stabiilina. 


2. Apteekkiin valitut aurinkotuotteet sisältävät aina sekä UVB- että UVA-suojan. UVB-säteily aiheuttaa ihon palamisen, UVA-säteily vanhentaa ihoa ja aiheuttaa mm. pigmenttimuutoksia. UVB-suoja merkitään pakkaukseen SPF-merkinnällä, kun taas UVA-suojan, joka ei ole pakollinen, tunnistaa pakkaukseen ympyröidystä UVA-merkinnästä. Kun merkintä löytyy, se tarkoittaa, että UVA-suoja on vähintään 1/3 UVB-suojasta. Joissakin etenkin kasvoille suunnatuissa aurinkotuotteissa UVA-suojaa on korotettu, esim. La Roche-Posay Shaka Fluid.

3. Korkeat aurinkosuojakertoimet (SPF30-50+) ovat apteekin aurinkotuotteissa lähes itsestäänselvyys. Ne tekevät auringosta ja lämmöstä nauttimisesta mahdollisimman turvallista koko perheelle pienestä lapsesta alkaen. Herkästi ruskettuvalle ja harvoin palavalle ihollekin löytyy kuitenkin matalamman suojakertoimen vaihtoehtoja.

4. Apteekin valikoimasta löytyy aurinkosuojatuotteita herkimmällekin iholle ja lisäksi erityistarpeisiin, kuten aurinkoherkälle iholle, esim. Eucerin Sun Sensitivity, akneiholle, esim. La Roche-Posay Anti-Imperfections tai kuivalle ja atooppiselle iholle, esim. Avene Sun Cream . Monet aurinkotuotteista ovat täysin hajusteettomia ja koostumukset ovat hiottuja ja mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Uusilta innovaatioilta ja trendeiltä ei jäädä paitsi, lue tästä tarkemmin, mitkä ovat tämän kevään trendit aurinkotuotteiden saralla.

5. Myös ympäristöystävällisyyteen on kiinnitetty huomiota. Esimerkiksi Avene ja Vichy ovat pitkään sitoutuneet siihen, että heidän aurinkotuotteissaan käytetyt UV-filtterit eivät vahingoita vesistöjä ja toimintatavat ovat myös muuten ympäristöä kunnioittavia. 

6. Aurinkotuotteiden valintaan saa opastusta ja neuvoja tarvittaessa. Voit kysyä  apua esimerkiksi chatin kautta aurinkotuotteiden valintaan - koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme on vastaamassa juuri Sinun kysymyksiisi. 

Mistä sinä ostat aurinkotuotteesi mieluiten? 

Essi

Hae