Kesän aurinkotrendit 2019

Kesän aurinkotrendit 2019

Perjantaipostauksen toukokuun teemana on aurinko.

Aurinkotuotteiden kohdalla, kuten kosmetiikassa ylipäätään, uusia tuotteita tulee markkinoille joka kevät. Tänä vuonna apteekkikosmetiikan sarjoihin on tullut jälleen ihania uusia aurinkotuotteita ja niistä voi havaita muutamia tämän kauden suosikkeja. Mitkä ovat kesän 2019 aurinkotuotetrendit? Tässä meidän top 3:

1. Värilliset aurinkovoiteet

Tänä keväänä aurinkovoide yhdistetään kevyeen meikkivoiteeseen. Kuinka helppoa onkaan, kun yksi tuote suojaa UV-säteiltä, tasoittaa ja peittää ihon pieniä epätasaisuuksia ja tuo kasvoille kauniin värin? Sävytettyjä aurinkosuojia löytyy useilta merkeiltä - jos olet itse hieman päivettynyt tai haluat kasvoille kauniin hehkun, kokeile Lierac Sunissime BB-voidetta (SPF30/50), vaaleammalle iholle kotimainen uutuus Atopik Sävytetty aurinkovoide SPF30 on hyvä valinta. Sävyjä löytyy kaksi, light ja medium ja ne soveltuvat hyvin vaalean ihon tasoittamiseen ja suojaamiseen.

2. Silmänympärysihon suojaaminen

Helposti unohdetun, ohuen silmänympärysihon suojaamiseen kannattaa panostaa! La Roche-Posay on kehittänyt kaksi kasvojen aurinkosuojatuotetta, jotka soveltuvat myös silmänympärysiholle. Täyteläisempi, kuivan ihon suosikki Anthelios Ultra, sekä lähes huomaamaton, superkevyt Shaka Fluid sisältävät molemmat korkean suojakertoimen 50+ ja ne sopivat siis kasvojen lisäksi silmänympäryksille. Hajusteettomat voiteet soveltuvat hyvin herkänkin ihon suojaamiseen. Lierac on myös lanseerannut ainutlaatuisen, silmänympäryksille tarkoitetun aurinkosuojapuikon SPF50. Kevyesti sävytetty tuote tasoittaa silmänympärysten sävyä,esim. tummia silmänalusia ja samalla hoitaa ihoa mm. hyaluronihapon avulla. Kätevä pakkaus ottaa mukaan ja lisätä myös muille pienille alueille!

3. Helppokäyttöisyys

Aurinkotuotteiden käytön pitää olla helppoa, jotta ne eivät jää laittamatta. Helppokäyttöiset ja monipuoliset aurinkosuojatuotteet ovatkin kasvattaneet suosiotaan. Avenen uutuus Sport Fluid-aurinkosuojaemulsio SPF50+ on nimensä mukaan kehitetty aktiiviseen elämäntapaan. Kevyt koostumus on helppo levittää rannalla, urheillessa, missä vain. Veden- ja hikoilunkestävä koostumus ei lähde valumaan epämiellyttävästi. Toinen suosikki helppokäyttöisyytensä vuoksi on viime keväänä lanseerattu Vichy Ideal Soleil-aurinkosuojavesi SPF30, joka on todella kevyt, vesimäinen spray. Vedestä löytyy kaksi versiota, rusketusta edistävä sekä kosteuttava vaihtoehto.

Ps. Nyt kaikki aurinkotuotteet -20%, tutustu aurinkotuotevalikoimaan tästä:https://www.apteekkiplus.fi/collections/laadukkaat-aurinkotuotteet-apteekista

Essi

Hae