Mark Birch - tehokas sarja hiuspohjan ongelmiin ja hiustenlähtöön

Mark Birch - tehokas sarja hiuspohjan ongelmiin ja hiustenlähtöön

Hiusten oheneminen, hiustenlähtö, kuiva tai kutiseva päänahka, hilse, hiuspohjan rasvoittuminen. Moni meistä kärsii jatkuvasti tai tilapäisesti hiuspohjan ongelmista.

Mark Birch Trichologist on hiuspohjan asiantuntijan Mark Birchin kehittämä sarja hiuspohjan ongelmien ja hiustenlähdön hoitoon, mutta sarjan tuotteet soveltuvat yhtä hyvin kaikille jokapäiväiseen hiustenhoitoon.

Stressi, lämpötilojen vaihtelut, kuiva sisäilma, kemialliset käsittelyt ja väärät hoitotottumukset ovat syitä, jotka saattavat pahentaa hiuspohjan kuntoa. Sekä hiustenlähdön että hiuspohjan häiriöiden hoidossa tärkeä tekijä on hiusten säännöllinen pesu. Monesti ajatellaan, että pesu rasittaa hiuksia ja päänahkaa, mutta liian harva pesuväli saattaa kerryttää hiuspohjaan muotoilutuotteiden jäämiä, talia ja kuollutta ihosolukkoa, mikä lisää päänahan oireita.

Mark Birch Trichologist-sarjan tärkein tuote onkin syväpuhdistava Mark Birch Triple Action Scalp Therapy Shampoo. Shampoo ei sisällä voimakkaita peseviä ainesosia, vaan sen sijaan se puhdistaa hiukset hellävaraisesti rauhoittavien ja antiseptisten tehoaineiden, kuten teepuuöljyn, katajanmarjaöljyn ja eukalyptuksen avulla ja jättää päänahkaan raikkaan tunteen. Puhdas hiuspohja on myös terveen hiusten kasvun edellytys. Shampoo hoitaa myös muita päänahan ongelmia, kuten liiallista talintuotantoa, hilsettä tai psoriasista. Jos taas hiuspohja on kunnossa, sarjan musta kosteuttava Mark Birch R&B Antioxidant Shampoo sopii kaikille jokapäiväiseen käyttöön.

Sarjan yksi tähtituotteista on hiusten hoitotiiviste, TR2 Scalp Therapy Lotion. Se aktivoi hiustenkasvua ravitsemalla hiusjuuria sekä lisäämällä hiuspohjan verenkiertoa, hapenottokykyä sekä rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa ja auttaa myös ehkäisemään sekä miehillä että naisilla esiintyvää mieshormonien aiheuttamaa ennenaikaista hiustenlähtöä, joka esiintyy miehillä ohimoilla sekä päälaella ja naisilla hiusrajan vetäytymisenä sekä päälaen hiuksien harvenemisena. Sen sisältämät nokkosuute ja mentoli rauhoittavat myös herkkää päänahkaa. TR3 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste sisältää kaksi kertaa enemmän samoja vaikuttavia aineita kuin TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste. Se on tehokas valmiste, jota voidaan käyttää kuuriluontoisesti kevyemmän TR2 tiivisteen rinnalla.

Mark Birch sisältää lisäksi kolme lisäravinnetta: Serenoa+-kapselit erityisesti perinnölliseen hiustenlähtöön, Vit B+-kapselit terveen hiusten kasvun tueksi sekä Antioxidant+-kapselit tukemaan hiuspohjan hyvinvointia.

Oletko jo tutustunut Mark Birch Trichologist-tuotteisiin?

 

Katso kaikki Mark Birch -tuotteet

Hae