Joulun ihanimmat lahjat

Joulun ihanimmat lahjat

On taas se aika vuodesta, kun on aika muistaa lähimmäisiä, kiittää tärkeitä henkilöitä tai vain hemmotella itseään pimeän vuodenajan keskellä.


Meiltä löydät valmiit lahjapakkaukset, jotka ovat paitsi kauniita, myös pääsevät taatusti käyttöön! Jotta joulun odotus sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, olemme koonneet tähän postaukseen vinkkejä erilaisten lahjojen valintaan.


Ylellistä hemmottelua rakkaalle

Haluatpa ilahduttaa äitiäsi, puolisoasi, ystävääsi tai itseäsi, laadukas kosmetiikklahja on varma valinta.

Vichy-sarjan lahjapakkauksissa on päivävoide valinnan mukaan sekä herkällekin iholle sopiva puhdistusvesi. Valitse näistä saajalle sopivin vaihtoehto:

Aqualia Thermal kaikenikäiselle, tehokosteutta kaipaavalle iholle
Liftactiv Supreme ikääntymisen ensimerkkeihin, kuten hienoihin juonteisiin
Liftactiv Collagen Specialist ylellisyyttä ja tehokkuutta arvostavalle
Neovadiol Compensating Complex vaihdevuosi-ikäiselle
Neovadiol Rose Platinium heleyttä kaipaavalle, veltostuneelle iholle vaihdevuosien jälkeen
Neovadiol Magistral kuivalle, veltostuneelle iholle

Lierac-sarja on tunnettu ylellisistä tuoksuistaan ja laadukkaista koostumuksistaan. Lahjapakkauksissa on aina tarpeellinen hoitovoide sekä kokeilukokoiset seerumi ja naamio sekä naamion levityssivellin hemmotteluhetkiin. Lahjapakkauksia löytyy kolmesta linjasta: tehokosteuttava suosikki Hydragenist, heleyttävä Supra Radiance sekä kiinteyttävä ja silottava Lift Integral.

Pienet muistamiset ystävälle, opettajalle, arjen auttajalle

Käsivoidetta sisältävällä lahjalla et voi mennä pieleen, kun haluat ilahduttaa toista!
ACO Body Daily Care lahjapakkaus sisältää suositun Hand Cream Rich-käsivoiteen sekä pehmentävän Foot Cream Rich-jalkavoiteen.
Avene Cicalfate-lahjapakkauksessa on korjaavan ja hoitavan, hajusteettoman Cicalfate-käsivoiteen kaverina saman linjan Cicalfate-huulivoide.

Jowae Discovery Set sisältää neljä kokeilukokoista tuotetta, joiden avulla on helppo tutustua ihanaan ranskalais-korealaiseen sarjaan. 


Nuorelle kosmetiikasta kiinnostuneelle


Monet lahjapakkaukset sisältävät anti age-tuotteita, mutta meiltä löytyy lahjoja myös nuorempaan makuun. ACO Face Balance-lahjapakkaus sopii monelle ihotyypille ja sen avulla on helppo tutustua ihonhoitoon. Pakkaus sisältää kevyen kasvovoiteen ja hellävaraisen puhdistusgeelin. 


Atopik Sensitive-lahjapakkaus käy herkällekin iholle, plussaa kotimaisuudesta! Pakkaus sisältää Sensitive Puhdistusemulsion ja Kasvoveden sekä kokeilukokoisen Rauhoittavan Kauravoiteen. 


Vichy Mineral 89-tiiviste on suosittu, sillä geelimäinen koostumus on kevyt mutta kuitenkin hyvin kosteuttava. Joulun ajan tästä kulttimaineeseen nousseesta tuotteesta on saatavilla erikoiskoko 75ml juhlakuosilla varustettuna.


Miehelle


Miehiä ei sovi unohtaa! Miehille löytyy kaksi tyylikästä pakkausta:

Vichy Homme-pakkaus sopii vaativaankin makuun ja ACO For Men-pakkauksen sisältämät kosteuttava kasvovoide sekä deodorantti ilahduttavat varmasti miestä kuin miestä. Enemmän kosmetiikasta kiinnostuneelle miehelle voisi sopia esimerkiksi Atopikin uutuuslinjan Hydrate-lahjapakkaus, jonka tyylikäs harmaa pakkaus kätkee sisälleen kevyen, tehokkaasti kosteuttavan hyaluronivoiteen sekä pienemmän kokoisen hyaluroniseerumin. Raikas tuoksu sopii myös miehisempään makuun. 

 

 

 

 

 

Luonnonkosmetiikan ystävälle

Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy myös vaihtoehtoja pukinkonttiin. Atopik-sarjan kahden lahjapakkauksen: Sensitive- ja Hydrate-pakkausten lisäksi meiltä löytyy ihana Arganöljypohjainen Okabo Organics, jonka Pure Argan DUO lahjapussukassa on Miracle Moisturizer-voide sekä Kiinteyttävä Öljyseerumi edulliseen yhteishintaan. 

Muistathan myös, että joulun lyhtykampanja on voimassa koko joulukuun ajan 31.12.20 asti! Tutustu kampanjaan ja kaikkiin lahjaideoihimme tästä!

Ihanaa joulun odotusta! 

Hae