Tavoitteena vahvat ja hyvinvoivat hiukset? 4 steppiä, joilla onnistut!

Tavoitteena vahvat ja hyvinvoivat hiukset? 4 steppiä, joilla onnistut!

Keväistä maaliskuun loppua!

Maaliskuussa perjantaipostausten teema on hiukset ja näin kuukauden viimeisenä perjantaina kootaan hieman yhteen hiustenhoidon perusteita ja olemmekin listanneet neljä vaihetta, joiden avulla saavutat hyvinvoivat ja terveet hiukset!

1. Valitse shampoo ja hoitoaine hiustesi mukaan

Karkeasti voi jaotella, että shampoo keskittyy ennen kaikkea päänahan hoitoon ja hoitoaine taas hiuslatvojen kunnossapitoon. Mieti siis shampoota valitessasi, onko hiuspohjasi ennemmin kuiva vai nopeasti rasvoittuva ja tarvitseeko se jotain erityishoitoa esimerkiksi hilsettä vastaan. Hoitoaineen tehtävä on tehdä hiuksista mahdollisimman hyvinvoivat, tarvitsevatpa ne sitten kosteutta ja sileyttä, tuuheutta tai lisäenergiaa.

2. Suojaa hiukset rasitteilta

Ympäristön vaikutukset näkyvät myös hiuksissa. Stressi, ilmansaasteet, auringon UV-säteet ja lämpölaitteiden käyttö vaurioittavat hiuksia, joten ota nämä asiat huomioon myös hiustenhoidossa. Suojaa hiukset UV-säteiltä ja merivedeltä, kun lähdet esimerkiksi rantalomalle ja puhdista päänahka ja hiukset epäpuhtauksista ja saasteista silloin tällöin syväpuhdistavilla tuotteilla.


3. Hiusten hyvinvoinnin tukikeinot

Hiusravinteet tukevat hiusten hyvinvointia ja luonnollista kasvua. Jos hiuksesi tuntuvat elottomilta tai ohenevilta, voi hiusravinteista olla apua. Kotimainen Biorion-hiuskapseli sisältää mm. biotiinia ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten (sekä kynsien) pysymistä normaaleina ja kuparia, joka edistää hiusten normaalia pigmentoitumista sekä muita hiuksille ja hiusjuurille tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Ethän unohda myöskään monipuolisen ravinnon ja terveellisten elämäntapojen merkitystä hiustesi hyvinvointiin.

4. Käy kampaajalla säännöllisesti

Hiustenhoidossa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun säännöllisin väliajoin. Hiusten leikkaus tekee hiuksista hetkessä hyvinvoivan näköiset, kun kuivat ja hapertuneet latvat leikataan pois. Lisäksi kun hiuksissa on kampaajan leikkaama malli, se korostaa kasvojen parhaita piirteitä ja tekee kokonaisilmeestä huolitellun ja viimeistellyn!

Jos blogipostaus herätti ajatuksia tai kysymyksiä, voit kommentoida aihetta Instagramissa @premcos.fi, josta löydät myös lisää tuote- ja ihonhoitovinkkejä!

Essi

 

Hae