Kasvohieronta - hemmotteluhetkiä arkeen

Kasvohieronta - hemmotteluhetkiä arkeen

Nyt vietetään paljon aikaa kotona ja on hyvä hetki hidastaa. Ihonhoidon näkökulmasta tarjoutuu tilaisuus ottaa pieniä hyvinvointihetkiä itselle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi 15 minuutin kasvohieronta illalla ihonpuhdistuksen yhteydessä?

Hemmotteleva kasvohieronta

Näitä tarvitset:
Puhdistusemulsio tai muu kasvojen puhdistusaine
Kasvovesi tai hoitoneste
Kasvoöljy tai kasvovoide ihotyyppisi mukaan

1. Aloita hieronta puhdistamalla kasvot. Esimerkiksi Atopik Sensitive Puhdistusemulsio sopii öljypohjaisen koostumuksensa vuoksi hyvin hierontaan ja se käy myös kaikille ihotyypeille. Aloita puhdistaminen kaulalta ja levitä puhdistustuote pyörivin liikkein koko kasvoille. Pyyhi/huuhtele pois.

2. Levitä kasvovesi tai hoitoneste mieluiten myös käsin painelevin liikkein. Kokeile esimerkiksi geelimäistä Vichy Mineral 89-tiivistettä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa. Hoitoneste auttaa iholle levitettäviä öljyjä ja voiteita imeytymään paremmin.

3. Aloita kasvohieronta. Suosittelen käyttämään ensisijaisesti kasvoöljyä, esimerkiksi herkällekin iholle sopiva Atopik Sensitive Kauraöljy tai ikääntyneellekin iholle sopiva, ravitseva Okabo Organics Arganöljy. Käyttämäsi kasvovoidekin käy öljyn sijaan.

Aloita hieronta pyörivin ja pumppaavin liikkein kaulalta aktivoimalla imusolmukkeet. Tämä lievittää turvotusta. Siirry ylöspäin leukalinjan ja poskien kautta ohimoille. Hiero aina kasvojen keskiosasta reunoja kohti. Otsan alueen voit käydä läpi hieromalla kulmakarvojen välistä kohti ohimoja. Lisää öljyä tai voidetta tarvittaessa hieronnan aikana.

4. Silmänympärysalueelle voi levittää voiteen kevyesti taputellen tai käyttää silmänympärystuotetta, jossa on oma levityspää. Lierac Hydragenist Gel Eyes-silmänympärysgeelissä on metallinen levityspää, joka viilentää, virkistää ja poistaa turvotusta.

Valmis! Kasvohieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja ihosi tuntuu levänneeltä ja hehkuvalta.

Kasvohieronnan hyödyt?

Kasvohieronta vilkastuttaa ihon verenkiertoa parantaen ihosolujen hapen ja ravinnonsaantia. Pumppaava liike tehostaa kuona-aineiden poistumista kudoksista ja saa turvotuksen poistumaan. Säännöllisesti tehtynä kasvohieronta voi kiinteyttää ihoa, silottaa pieniä ryppyjä ja heleyttää ihoa.

Pieni hetki keskittyen hierontaan lievittää stressiä ja auttaa rentoutumaan lisäten yleisesti hyvinvointia.

Kuuluuko kasvohieronta jo sinun ihonhoitorutiineihin?

Essi

Hae