CeraVe – ihonhoitosarja, jonka tuotteet viedään käsistä kaikkialla

CeraVe – ihonhoitosarja, jonka tuotteet viedään käsistä kaikkialla

Kosmetiikkabrändi joka räjäytti internetin.

 

Aina silloin tällöin kosmetiikkatuotteiden taivaalle syttyy tähtiä, jotka loistavat hetken kirkkaina ja hiipuvat vähitellen pois naistenlehtien sivuilta, kauneusbloggareiden postauksista ja kylpyhuoneiden peilikaapeista. 

Yksi tällainen kirkas, ellei jopa korona-ajan kirkkain tähti, varsinainen pandemian superstara, on yhdysvaltalainen ihonhoitosarja CeraVe.

Mutta tämä tähti ei ole vielä aikeissakaan sammua. 

 

Cerave Foaming Cleanser Apteekkiplus

 

CeraVen räjähdysmäinen suosio alkoi kesällä 2020 ja se on siitä asti pitänyt pintansa yhtenä puhutuimmista ja ostetuimmista kosmetiikkabrändeistä maailmanlaajuisesti. Lukuisat verkkokaupat sekä kivijalkaliikkeet joutuivat tuolloin käännyttämään innokkaat asiakkaat takaisin koteihinsa sekä ruutujensa taa ja tarjoamaan "eioota" viikkojen, ellei jopa kuukausien ajan.

 

CeraVe ei kuitenkaan ole uusi ihonhoitosarja, vaikka toisin voisi luulla. Itse asiassa se on ollut markkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien. Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihoa, jotta se pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Sarjan tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.

 

Tuotteet palvelevat kaikkia ihotyyppejä: niin kosteusköyhää, herkkää, pintakuivaa kuin rasvaista akneihoa. Lisäksi tuotteet sopivat kasvojenhoidon ohella käytettäväksi myös vartalolla ja osa tuotteista soveltuu myös lapsille.

 

 CeraVe Moisturising Cream

Mutta mistä äkillinen suosio? Mikä tekee CeraVesta erityisen juuri nyt? 

Syitä suosioon voi hakea useammastakin paikasta: kenties korona-aika ja kasvomaskit saivat maailmanlaajuisesti ihot kukkimaan niin, että ongelma-iholle kehitetyn apteekkikosmetiikan kysyntä harppasi hurjaan nousuun. Ehkä kuluttajat yksinkertaisesti kyllästyivät ylihinnoteltuihin luksusmerkkeihin ja alkoivat vaihtoehtoisesti etsiä tutkittua, turvallista sekä huokeampaa kosmetiikkaa ylenpalttisen ja ylimainostetun sijaan. 

Kaikista suurin syy CeraVen jättimenestykseen on kuitenkin sosiaalinen media. Ja vielä tarkemmin TikTok. 

TikTok on sovellus, jolla on maailmanlaajuisesti yli miljardi aktiivista käyttäjää.  Käyttäjät eli tiktokkerit kuvaavat lyhyitä videoita ja jakavat niitä eteenpäin omilla tileillään. Kenties tunnetuin TikTok formaatti on tanssivideot. Näiden tanssiklippien ohelle on kuitenkin noussut uudempi ilmiö, kauneus tutoriaalit. Suurin osa varsinkin nuorison kauneustrendeistä näyttäisikin tulevan nykypäivänä nimenomaan näistä TikTokin tutoriaalivideoista.

 

CeraVe SA Smoothing Cleanser

 

Yksi tällainen kauneus tutoriaalien luoja (sekä koko CeraVe trendin alulle pistäjä) on Havaijilla asusteleva kauneusvaikuttaja Hyram Yarbro. Mistään ihan pienestä sosiaalisen median influensserista ei suinkaan ole kyse: miehen Skincare by Hyram tiliä seuraa TikTokissa yli 6 miljoonaa käyttäjää. YouTubessa seuraajia on lähes toinen mokoma, noin 4,5 miljoonaa. 

Ja mitä Hyram sosiaalisen median tileillään mainostaa, sitä myös kansa ostaa. Loppukesästä 2020 lähes kaikki CeraVen tuotteet myytiin loppuun niin vähittäis- kuin verkkokaupoissa sen jälkeen kun Hyram oli ylistänyt sarjaa TikTok- tilillään.

 

Aluksi CeraVen tuotteet olivat pääosin nuoremman väestön suosiossa (62% TikTokin käyttäjistä on 10-29 vuotiaita), kunnes ilmiö levisi laajemmin myös vanhempaan väestöön äitien, siskojen, veljien ja isien sekä muun sosiaalisen median innostuttua sarjasta. CeraVe nousee monen kauneus vaikuttajan suosikkilistalle useastakin syystä: tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, ne ovat edullisia, laadukkaita eivätkä ne ärsytä ihoa.

Mainittakoon, että CeraVe kuuluu edelleen Hyramin suosikki apteekkikosmetiikkabrändeihin ja sarjan tuotteet tulevat esille hänen videoissaan tämän tästä. Edullisuutensa sekä laadukkuutensa lisäksi Hyram suositelee mielellään CeraVea kansainväliselle yleisölleen, koska sen tuotteita saa ostettua maailmanlaajuisesti. 

 

Ellei niitä sitten ole jo ehditty myydä loppuun.

  

Psst...Tiesitkö, että löydät kaikki CeraVen tuotteet nyt Apteekkiplussan verkkokaupasta! Ota selvää mistä koko kauneusmaailma kohkaa ja hanki ihotyypillesi sopivat CeraVe ihonhoitotuotteet jo tänään!


Hae