Stop ihon kutinalle - näillä vinkeillä rauhoitat kuivan ja kutisevan ihon

Stop ihon kutinalle - näillä vinkeillä rauhoitat kuivan ja kutisevan ihon

Talvipakkaset, kuiva sisäilma ja muut ympäristötekijät voivat aiheuttaa ihon kuivumista ja kutinaa. Myös atooppinen ihottuma, jonka oireet ovat samankaltaiset, on yksi yleisimmin esiintyvistä ihotaudeista. Näillä vinkeillä rauhoitat ihon kutinaa ja lievität kuivuudesta johtuvia iho-oireita.

Hellävarainen puhdistus on kaiken A ja O

Ihonhoidon ensimmäinen - ja tärkeä - osa on ihon puhdistus. Monissa puhdistustuotteissa käytetyt pesevät saippua-aineet voivat kuivattaa ihoa. Öljymäiset puhdistusaineet ovatkin hyvä vaihtoehto kuivan ihon puhdistamiseen. Avene Xeracalm A.D Lipid-replenishing Cleansing Oil -puhdistusöljy sisältää ihoa vahvistavia öljyjä sekä innovatiivista I-modulia®-vaikuttavaa ainetta, joka vähentää ihon kuviuudesta johtuvaa kutinaa, hillitsee ihon reaktiivisuudesta johtuvaa punoitusta ja ärsytystä sekä auttaa ihoa suojautumaan. Puhdistusöljy sopii koko perheen käyttöön ja sitä voi käyttää myös kylpyveteen.

Suojaa ja kosteuta oikeanlaisella hoitovoiteella

Puhdistuksen jälkeen kuiva ja kutiseva iho tarvitsee ravitsevaa hoitovoidetta, joka estää liiallista kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Avene XeraCalm-linjasta löytyy kaksi koko perheelle sopivaa hoitovoidetta: kevyempi XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream sekä täyteläisempi XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm. Hoitovoiteissa on myös kutinaa lievittävää I-modulia®-nimistä vaikuttavaa ainetta, ihon suojakalvoa vahvistavaa lipidiyhdistettä sekä runsaasti rauhoittavaa Avène Terveyslähdevettä. Voide sopii lähes kaikille, sillä se on säilöntäaineeton, hajusteeton, väriaineeton ja alkoholiton.

SOS-tuote pahimpaan kutinaan

Kuivalla ja atooppisella iholla on monesti erityisen ärtyneitä alueilta, jotka kutisevat ja voivat punoittaa. Ihon raapiminen lisää ärsytystä ja pahentaa oireita. Avene Xeracalm A.D Concentrate -voide on paikallisesti käytettävä tehovoide vaativaankin kutinaan. Sitä voi käyttää esimerkiksi taivealueille, kasvoille ja myös silmäluomille.

Extravinkki

Hoida kuivaa ja ärtynyttä ihoa myös sisäisesti. Omega 7 Skin- kapselit sisältävät mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmän, joka sisältää runsaasti hyvinvoivan ja terveen ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja.

Öljyä on täydennetty beetakaroteenilla, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.

Omega 7 Skin-kapselit sopivat kuiva- herkkä ja ongelmaihoisille sopivien ihonhoitotuotteiden tueksi. 

Hae