Ihonhoidon kulmakivet - tehokasta hoitavuutta viisikymppiselle

Ihonhoidon kulmakivet - tehokasta hoitavuutta viisikymppiselle

Viisikymppisenä ihossa alkaa näkyä erilaiset ikääntymisen merkit; väsymyksestä johtuva sameus, rypyt ja ihon veltostuminen. Tässä vaiheessa viimeistään moni havahtuu ja lähtee etsimään tehokasta ja kiinteyttävää ”ryppyvoidetta”. Oikeanlainen päivä- ja yövoide onkin tärkeässä osassa viisikymppisen ihonhoitoa, mutta valikoimaa on runsaasti, joten eri ihotyypeille ja ihon erityistarpeisiin löytyy omat voiteensa.

Päivävoiteen tehtävänä on suojata ihoa ja ennaltaehkäistä ihossa syntyviä muutoksia, kuten elastisuuden vähenemistä, ihon ohenemista ja ryppyjä. Päivävoiteeksi kannattaa valita yleensä hieman kevyempi voide kuin yöksi, jotta iho ei jää kiilteleväksi ja mahdollinen meikki levittyy sen päälle paremmin. Vichy Neovadiol-sarja on kehitetty erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille hoitamaan hormonaalisista syistä johtuvia muutoksia ihossa. Sarjasta löytyy omat päivävoiteensa seka- ja normaali-iholle sekä kuivalle iholle. Voiteiden koostumus on kermaisen täyteläinen, mutta kuitenkin hyvin ihoon imeytyvä. Sarjan Compensating Complex-yövoide on paksun geelimäinen, joten se virkistää ja hoitaa ihoa yön aikana antaen sen kuitenkin hengittää. Uusi Lierac Lift Integral-sarja on tehokkaasti kasvonpiirteitä napakoittava ja ihon täyteläisyyttä palauttava. Sarjaan kuuluu kaksi hoitovoidetta, kevyempi ja täyteläisempi vaihtoehto sekä erikseen Lift Integral Night-yövoide, joka hoitaa ja ravitsee ihoa erityisesti yön aikana. 

Ikääntyessään iho ohenee ja kollageenin tuotanto vähenee, joten iho veltostuu ja kuivuu. Sen vuoksi pelkät voiteet eivät välttämättä hoida ihoa tarpeeksi tehokkaasti ja syvävaikutteisesti. Erilaiset seerumit ja tehohoidot kannattaakin ottaa osaksi ihonhoitoa. Seerumit sisältävät suuren pitoisuuden vaikuttavia aineita, jotka pääsevät kevyen koostumuksensa vuoksi vaikuttamaan syvemmälle ihoon. Atopik Anti-Age kiinteyttävä seerumi on luonnonkosmetiikkaa ja se sisältää mm. ihoa rauhoittavaa kauraa, antioksidanttista mustikkaa sekä suuren pitoisuuden ihon täyteläisyyttä lisäävää ja silottavaa hyaluronihappoa. 

Ps. Tiesithän, että seerumi levitetään puhdistetulle iholle ennen varsinaista hoitovoidetta!

 

Essi

Hae