Favora vahvistavat ihonhoitotuotteet – kohti tasapainoista ihoa

Favora vahvistavat ihonhoitotuotteet – kohti tasapainoista ihoa

 

Kotimainen suosikkituotesarja Favora on kasvanut neljällä upealla uutuustuotteella. Vahvistavat ihonhoitotuotteet tukevat ihon omaa, luonnollista suojamekanismia sekä suojaavat ulkoisilta ärsykkeiltä. 

Tuotteiden teho perustuu ihon oman mikrobiomin vahvistamiseen. Kaikille ihotyypeille soveltuvien hoitotuotteiden sisältämät prebiootit ja postbiootit tasapainottavat ihoa, lisäävät sen luontaista vastustuskykyä rasitustekijöitä vastaan sekä kosteuttavat tehokkaasti.  

 

Ihoa rasittavat ulkoiset ja sisäiset tekijät

 

Ilmansaasteet, stressi, huonot elintavat, lääkitys, sekä jotkin ihonhoitotuotteet saattavat heikentää ihon luonnollista suojaa sekä altistaa sen ulkoisille ärsykkeille. Ikä ja hormonit lisäävät myös näille ärsykkeille altistumista. Lopputuloksena on usein iho-oireita näppylöistä punoitukseen.

Herkistynyttä ihoa voi hoitaa paitsi terveillä elintavoilla, myös parantamalla ihon luonnollista suojaa oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla. Probioottien käyttö on meille entuudestaan tuttua elimistön vastustuskyvystä puhuttaessa. Viime aikoina pre-, pro- ja postbiootit sekä mikrobiomin tukeminen ovat löytäneet tiensä myös ihonhoitoon ja kosmetiikan tuotekehitykseen. 

 

Ihoa suojaava mikrobiomi

 

Ihollamme, kuten suolistollamme, on oma mikrobiominsa. Ihon mikrobiomilla tarkoitetaan iholla eläviä mikrobeja, kuten bakteereita, sieniä ja pieneliöitä. Kun tämä mikrobiomi on tasapainossa, iho voi hyvin.

Ihon mikrobiomin ollessa puolestaan epätasapainossa, se saattaa ilmetä muun muassa ihottuman tai aknen eli finnitaudin muodossa. Käyttämillämme ihonhoitotuotteilla saattaakin olla suurempi merkitys sekä ihomme että koko olemuksemme hyvinvoinnin kannalta kuin mitä aikaisemmin on ajateltu. 

Pre-ja postbioottisilla hoitotuotteilla autamme ihoa luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jotta iho-oireita ja muuta epätasapainoa luoville bakteereille ei jäisi elintilaa.  

Prebiootit auttavat ihon tasapainoa ruokkimalla sen omaa mikrobiomia ja luomalla siten iholla luontaisesti eläville probiooteille hyvät kasvuolosuhteet. Probiootit ovat eläviä mikrobeja, joita meillä on ihollamme luonnostaan ylläpitämässä sen hyvinvointia sekä edistämässä hyvää bakteerikantaa. Postbiootit puolestaan ovat probioottien aineenvaihduntatuotteita, joilla on probiootin kaltaisia vaikutuksia iholla. 

Kaikki Favoran vahvistavat uutuustuotteet sisältävät hapattamalla tuotettua Lactobacillus plantarum ferment postbioottia sekä prebiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia ulkoisilta stressitekijöiltä sekä ehkäisemään iho-oireiden muodostumista. 


 

Favora vahvistava kosteusvoide

Favora vahvistava kosteusvoide

Favora vahvistava kosteusvoide on päivittäiseen käyttöön soveltuva ja koostumukseltaan kevyt kosteuttaja. Se sisältää ferment postbioottien sekä prebioottien lisäksi muun muassa tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, kuten suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, pehmentävää karitevoita sekä ihon luonnollista suojakerrosta korjaavaa rapsiöljyä. Kevyen koostumuksensa ansiosta se soveltuu hyvin käytettäväksi myös meikkivoiteen alla.
Favora vahvistava hoitovoide

Favora vahvistava hoitovoide Apteekkiplus

 Ihon mikrobiomia tukevia post- ja prebiootteja sisältävä Favora vahvistava hoitovoide on täyteläisempää koostumusta kaipaavien mieleen. Se sisältää ihoa hoitavia ja ravitsevia ainesosia, kuten karnaubavahaa, jojobaöljyä sekä ihon luonnollista suojaa eli barrieeria tukevaa skvaleenia. Voide tuntuu ihanan pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Kätevästä pumppupullosta annosteltava täyteläinen hoitovoide soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

 

 

Favora vahvistava ja suojaava tehohoito

Favora vahvistava ja suojaava tehohoito

Favora vahvistava ja suojaava tehohoito on ihon superkosteuttaja, joka sisältää runsaasti ihon hyvinvointia edistäviä sekä luonnollista tasapainoa ylläpitäviä aktiiviaineita. Se saa ihon näyttämään sekä tuntumaan hyvältä ja sileältä. 

Tehohoito sisältää korkeamman prebioottipitoisuuden sekä tuplasti korkeamman määrän Lactobacillus plantarum fermenttiä sarjan muihin tuotteisiin nähden. Se sisältää myös korkeat pitoisuudet superkosteuttavia ainesosia sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa jojobaöljyä.  

Tehohoito sopii käytettäväksi kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ennen voidetta.

 


Favora vahvistava ja virkistävä silmänympärysgeeli

Favora vahvistava ja virkistävä silmänympärysgeeli

Favora vahvistava ja virkistävä silmänympärysgeeli on koostumukseltaan kevyt ja öljytön. Se imeytyy hetkessä iholle ja auttaa häivyttämään tummia silmänalusia sekä turvotusta. Tuote kosteuttaa ja virkistää ihoa sekä tukee herkän silmänympärysihon puolustusmekanismia.

Vaikuttavat ainesosat, kuten soijapapuöljy ja riisinkuoresta saatava proteiini, vähentävät turvotusta sekä mustia silmänalusia pantenolin rauhoittaessa herkkää silmäympärysihoa. Tuotteen sisältämät pre- ja postbiootit auttavat vahvistamaan ihoalueen luontaista suojaa. 

Silmänympärysgeeliä levitetään pieni määrä puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Voit tehostaa tuotteen viilentävää ja virkistävää vaikutusta säilyttämällä sitä jääkaapissa.

 

 

Kaikki Favora vahvistavat ihonhoitotuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia sekä niille on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.  Ne soveltuvat siis herkimmillekin ihotyypeille. Uutuustuotteet ovat lisäksi vegaanisia. Tuotteet on valmistettu Suomessa.   

Kaikki neljä uutustuotetta soveltuvat käytettäväksi yhdessä niin muiden vahvistavien kuin koko Favora-sarjan tuotteiden kanssa. Tutustu uutuuksiin sekä muihin Favora tuotteisiin Apteekkiplussalla!

  Hae