Punoittavat silmät

Silmien punoitus johtuu verisuonten laajenemisesta tai verenvuodosta. Silmien punoituksen taustalla voi olla monia syitä, kuten valvominen, väsymys, näyttöpäätetyö, alkoholin käyttö tai silmien kuivuminen. Punoitusta silmissä voi aiheuttaa myös silmätulehdus, roska silmässä, allergia tai kemiallinen ärsytys.

Jos punoitus johtuu valvomisesta, väsymyksestä, näyttöpäätetyöstä tai alkoholin käytöstä, punoitusta voidaan tarvittaessa vähentää silmän sidekalvon verisuonia supistavilla silmätipoilla, joita voi käyttää parin päivän ajan.

Silmien kuivumisesta, allergiasta tai tulehduksesta johtuvaa punoitusta ei tule hoitaa verisuonia supistavilla tipoilla. Allergisiin silmäoireisiin tulisi käyttää allergiasilmätippoja ja silmien kuivuuteen kostuttavia silmätippoja, -geelejä tai -voiteita. Silmien rähminen voi viitata silmätulehdukseen, jolloin on syytä hakeutua lääkärin hoitoon.

Tuote on lääke: 
Kyllä
6,51 € (651,00 €/l)
Tuote on lääke: 
Kyllä
6,99 € (699,00 €/l)

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17