Premcos.fi on ensimmäinen suomalainen pelkästään korkealaatuiseen apteekkikosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa. Valikoimastamme löydät helposti itsellesi sopivan tuotteen monipuolisten hakutoimintojen avulla. Olemme valinneet valikoimiimme vain laadukkaimpia tuotteita, jotta ostaminen premcos.fi kaupasta olisi turvallista ja helppoa. Asiakkaanamme voit vakuuttua tuotteiden laadukkuudesta.

Vichy äitienpäivätarjous!

Kahden Vichy -kasvojenhoitotuotteen ostajalle Idéalia -kokeilupakkaus kaupan päälle!

 Aqualia - kosteuttaa ja hoitaa 

 Nutrilogie - ravitsee ja rauhoittaa

Slow Age - hidastaa ikääntymisen merkkien ilmaantumista ja suojaa

Idealia - heleyttää ja silottaa ihoa

Liftactiv - kiinteyttää ja virkistää

Neovadiol - palauttaa ihon kimmoisuuden

Neovadiol Magistral - ravitsee ja tekee ihosta täyteläisemmän

Slow Âge Night vaikuttaa yön aikana auttaen vahvistamaan ihon antioksidanttisuojaa ja suojamuuria urbaanin elämäntyylin vaikutuksia vastaan. Se tehostaa ihon pinnan solujen uusiutumista sekä tekee juonteista ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä. Voidaan käyttää sekä yövoiteena että kasvonaamiona.
Pakkauskoko: 
50
ml
35,50 € (710,00 €/l)
-+
Vahvistava päivävoide ikääntymisen merkkejä vastaan.Hidastaa ikääntymisen merkkien ilmaantumista.Tekee ihosta vahvemman ja kosteutetun ja antaa sille luonnollisen kaunista hehkua. Sisältää suojakertoimen SPF25.Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.
Pakkauskoko: 
50
ml
33,30 € (666,00 €/l)
-+
Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan. Vahvistaa ja kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta kimmoisamman ja kauniin hehkuvan.Sisältää suojakertoimen SPF30. Koostumus on miellyttävä ja täyteläinen voide, joka imeytyy nopeasti tehden ihosta suojatun ja silkinpehmeän. Sisältää yhdistelmän luonnosta inspiraationsa saaneita vaikuttavia ainesosia: Baïcalinin antioksidanttipitoinen juuriuute,ihoa vahvistava ja rauhoittava probioottijohdannainen bifidus sekä mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Pakkauskoko: 
50
ml
33,30 € (666,00 €/l)
-+
Silmänypärysvoide, joka auttaa häivyttämään silmäpusseja sekä kosteuttaa ja silottaa juonteita silmänympärysiholla. Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta ja näyttää levänneemmältä. Koostumus sisältää yhdistelmän luonnosta inspiraationsa saaneita vaikuttavia ainesosia: Baïcalinin antioksidanttipitoinen juuriuute,ihoa vahvistava ja rauhoittava probioottijohdannainen bifidus, virkistävä kofeiini sekä mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
Pakkauskoko: 
15
ml
29,50 € (1 966,67 €/l)
-+

Vichy Idéalia BB -voide antaa iholle välittömästi ihanteellisen ihon sävyn ja kauniin hehkun. Idéalia BB-voide heleyttää ihoa, kosteuttaa 24h, silottaa, tasoittaa ihon sävyä, häivyttää pigmenttimuutoksia ja se sisältää UVB/UVA suojan (SK 25).

Pakkauskoko: 
40
ml
28,80 € (720,00 €/l)20,81 € (520,25 €/l)
-+
Energisoiva päivävoide normaalille ja sekaiholle, jossa on väsymyksen merkkejä, sameutta, epätasaista ihonsävyä sekä näkyviä ihohuokosia ja hienoja juonteita. Koostumukseltaan miellyttävän raikas ja pehmeä voide tasoittaa ihonsävyä, antaa iholle kaunista ja pitkäkestoista heleyttä ja vaikuttaa ihoon tavalla, joka häivyttää hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä myös silloin, kun olet väsynyt. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia.
Pakkauskoko: 
50
ml
32,50 € (650,00 €/l)27,62 € (552,40 €/l)
-+
Energisoiva päivävoide tasoittaa ihonsävyä, antaa iholle kaunista ja pitkäkestoista heleyttä ja vaikuttaa ihoon tavalla, joka häivyttää hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä myös silloin, kun olet väsynyt. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia. Koostumukseltaan miellyttävä voide, joka ei tee ihoa tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi.
Pakkauskoko: 
50
ml
32,50 € (650,00 €/l)27,62 € (552,40 €/l)
-+

Ensimmäinen Vichy-silmänympärysvoide, joka lisää välittömästi hehkua iholle ja häivyttää tummia silmänympäryksiä. Auttaa häivyttämään väsymyksen merkkejä ja silottamaan ryppyjä silmänympärysiholla. Kosteuttava ja miellyttävän tuntuinen vaikutus silmänympärysalueella.

Kehitetty herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Pakkauskoko: 
15
ml
28,80 € (1 920,00 €/l)24,48 € (1 632,00 €/l)
-+

Geelimäinen yövoide, joka tasoittaa ihonsävyä, heleyttää ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä.Tuote sopii naisille, jotka eivät ehdi tai voi nukkua täyttä yötä, riittävästi ja/tai yhtäjaksoisesti, ja joiden iho on tästä syystä samea ja ihonväri epätasainen.

 Tuotteen hienostunut ja rentouttava vihreän teen tuoksu on suunniteltu edistämään nukahtamista.Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
34,50 € (690,00 €/l)29,32 € (586,40 €/l)
-+
Yökuorinta, joka tekee ihosta kuulaan, tasoittaa ihonsävyä, silottaa ihon pintarakennetta ja saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä. Aamulla iho näyttää kauniin heleältä. Koostumukseltaan nestemäinen, kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon. Sisältää glykolihappoa + HEPES-yhdistettä sekä aktiivisia uutteita mustasta teestä ja mustikasta, jotka sisältävät polyfenoleita sekä mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.
Pakkauskoko: 
100
ml
30,50 € (305,00 €/l)25,92 € (259,20 €/l)
-+
Seerumi parantaa ihon laatua näkyvin tuloksin. Heleyttää ihoa, tasoittaa ihonsävyä, tekee ihon rakenteesta hienomman ja häivyttää ihohuokosten ja hienojen juonteiden näkyvyyttä. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia. Koostumukseltaan miellyttävä voide, joka ei tee ihoa tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää heleyttävää lakritsinjuuriuutetta, sitrushedelmien antioksidanttisia flavonoideja, adenosiinia ja mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.
Pakkauskoko: 
30
ml
42,50 € (1 416,67 €/l)36,12 € (1 204,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes torjuu silmänympärysihossa ikääntymisen merkkeihin liittyviä muutoksia kuten ryppyjä ja ihon kimmoisuuden menetystä. Myös ripsistä tulee vahvemmat, joustavammat ja entistä kiiltävämmät.

Seerumin koostumus perustuu yhdistelmään, jossa on 10 % aktiivista kasviuutetta, ramnoosia. Erittäin hienot mikroainesosat antavat välitöntä hehkua silmien alueelle ja seramidit vahvistavat silmäripsiä.

Pakkauskoko: 
15
ml
37,70 € (2 513,33 €/l)
-+

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä anti-age -seerumi, joka vähentää ryppyjä, heleyttää sameaa ihonväriä ja kiinteyttää ihoa. Iho tuntuu välittömästi paremmalta.Uusi, tiivistetty koostumus sisältää ramnoosia, joka on yhdistetty fragmentoituunhyaluronihappoon.Raikas ja kevyt koostumus.

Pakkauskoko: 
30
ml
46,70 € (1 556,67 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Global Anti-Wrinkle & Firming Care Night -yövoide kiinteyttää kasvojen ihoa tehokkaasti. Tuloksena on välittömästi kiinteämmältä ja sileämmältä näyttävä iho.

Pakkauskoko: 
50
ml
38,60 € (772,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Global Anti-Wrinkle & Firming Care Eyes on välittömästi kiinteyttävä ja silottava silmänympärysvoide. Voide silottaa ryppyjä ja häivyttää tummia silmänaluksia.

Pakkauskoko: 
15
ml
30,20 € (2 013,33 €/l)
-+

Vichy Liftactive Supreme -hoitovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle häivyttää ihon iltaa kohti lisääntyviä ikääntymisen merkkejä. Mattapinnan jättävä yhdiste, helmiäishiukkaset ja blur-teknologia tekevät välittömästi optisen vakituksen iholla. Ramnoosia ja neohesperidiiniä sisältävä koostumus vaikuttaa pitkällä aikavälillä vähentäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa. Sisältää ihoa vahvistavaa ja rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä. Adenosiini ja kofeiini toimivat voiteen aktiiviaineina. Hypoallergeeninen ja parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
36,50 € (730,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Supreme -hoitovoide normaalille ja sekaiholle häivyttää ihon iltaa kohti lisääntyviä ikääntymisen merkkejä. Mattapinnan jättävä yhdiste, helmiäishiukkaset ja blur-teknologia tekevät välittömästi optisen vakituksen iholla. Ramnoosia ja neohesperidiiniä sisältävä koostumus vaikuttaa pitkällä aikavälillä vähentäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa. Sisältää ihoa vahvistavaa ja rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä. Adenosiini ja kofeiini toimivat voiteen aktiiviaineina. Hypoallergeeninen ja parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
36,50 € (730,00 €/l)
-+
Antioksidanttinen 10 päivän Liftactiv-ihonhoitokuuri iholle, joka ajoittain tarvitsee erityistä virkistystä. Stressi, ilmansaasteet, epäsäännöllinen ruokavalio ja tärkeät elämäntapahtumat saattavat vaikuttavat kehoon sekä sisäisesti että ulkoisesti. Häivyttää juonteita, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa sekä antaa kasvoille levänneen ja heleän ilmeen vain 10 päivässä niin että arjen hektisyys ei heijastuisi kasvoilta. Häivyttää juonteita ja tekee ihosta levänneen ja hehkuvan näköisen.Sisältää C-vitamiinia ja pilkottua(fragmentoitua) hyaluronihappoa. Kevyt nestemäinen koostumus.
Pakkauskoko: 
10
ml
39,50 € (3 950,00 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Gf Eye and Lip Contours -silmien ja huultenympärysihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja silottava hoitovoide.

Pakkauskoko: 
15
ml
28,70 € (1 913,33 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Magistral -hoitovoide sisältää kaksi aktiiviainetta, jotka auttavat vahvistamaan ihokudosta: Pro-Xylane (auttaa vahvistamaan ihon tukikudosta) ja Proteic Gf (auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä), sekä luonnollisen lipidiyhdistelmän, joka sisältää 3-, 6- 9-rasvahappoja.

Pakkauskoko: 
50
ml
42,50 € (850,00 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Magistral Elixir on jälleenrakentava kasvoöljy uuden nuoruuden tunteen saamiseksi joka päivä. Välitön näkyvä vaikutus ihon hehkuun.4 viikon käytön jälkeen naiset sanovat: Iho tuntuu pehmeämmältä (93%), miellyttävältä (81%) ja nuorekaalta (72%).

Pakkauskoko: 
30
ml
44,50 € (1 483,33 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on päivävoide vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten takia menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta, niin että se näyttää elottomalta, roikkuvalta ja väsyneeltä ja ihonsävy on epätasainen.

Pakkauskoko: 
50
ml
38,90 € (778,00 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on päivävoide vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten takia menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta, niin että se näyttää elottomalta, roikkuvalta ja väsyneeltä ja ihonsävy on epätasainen.

Virkistävä mutta täyteläinen koostumus luo aisteja hivelevän, raikastavan tunteen ja tekee aikuisesta ihosta miellyttävän tuntuisen. Sopii herkälle iholle.

Testattu herkällä iholla ja ihotautilääkärien valvonnassa. Sisältää Vichy Thermal Spa Water -lähdevettä. Hypoallergeeninen. Parabeeniton.

 

Pakkauskoko: 
50
ml
38,90 € (778,00 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on aikuisen ihon seerumi, jonka tasapainottava koostumus antaa iholle nuorekkuutta. Tuote tekee ihosta kiinteämmän, raikkaamman ja hehkuvamman sekä tasoittaa ihonsävyä.

Koostumus , jossa on vaikuttavia aineosia antaa iholle kiinteyttä ja joustavuutta.

Pakkauskoko: 
30
ml
44,90 € (1 496,67 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex -yövoide on kehitetty vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta. Tuote lisää hyvänolontunnetta ja ihon kimmoisuutta, tuo iholle raikkautta ja hehkua sekä tasoittaa ihonsävyä.Virkistävä mm. erirulinea sisältävä koostumus viilentää ja antaa iholle välittömän raikkauden tunteen. Sopii herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
50
ml
40,50 € (810,00 €/l)
-+
60 ikävuoden jälkeen iho ohenee, veltostuu ja menettää elinvoimaisuuttaan sekä luonnollista heleyttään. Neovadiol Rose Platinium tarjoaa ratkaisun ikääntyvälle iholle: samean sävyiselle ja heleyttä, kiinteyttä sekä pehmeyttä kaipaavalle iholle. Voide antaa elinvoimaisuutta kaipaavalle iholle hyvinvoivan roosan hehkun.
Pakkauskoko: 
50
ml
42,90 € (858,00 €/l)
-+

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light -kosteusvoide on vahvistava ja rauhoittava 48 h kosteuttava voide. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Kevyt ja raikas voide imeytyy nopeasti jättäen ihon pinnan miellyttävän pehmeäksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Suositellaan herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
50
ml
25,70 € (514,00 €/l)
-+

Vichy Aqualia Thermal Day Spa -kosteusgeeli päivittäinen 48 tuntia kosteuttava hemmotteluhoito, jonka hyaluronihappo, glyseriini ja Aquabioryl™ kosteuttavat ihoa.

Pakkauskoko: 
75
ml
28,80 € (384,00 €/l)

Vichy Aqualia Thermal Night Spa -geelivoide - intensiivisesti 24 tuntia kosteuttava yövoide ja kasvonaamio, jonka hyaluronihappo, glyseriini ja Aquabioryl™ kosteuttavat ihoa. Raikas ja hoitava geelivoide ei tunnu rasvaiselta ja se sisältääkin kasviöljyjen lisäksi Vichy-lähdevettä, joka rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa. Voiteessa on mieto, raikas tuoksu.

Pakkauskoko: 
75
ml
31,70 € (422,67 €/l)
-+

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich - kosteusvoide on vahvistava ja rauhoittava 24 h kosteuttava voide. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Raikas ja samettinen voide auttaa vahvistamaan ihoa jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Suositellaan herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
50
ml
25,70 € (514,00 €/l)

Vichy Aqualia Thermal UV - vahvistava ja suojaava, 24 h kosteuttava voide, jossa on UVA- ja UVB-suoja päivittäistä UV-säteilyä vastaan. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Kevyt ja helposti levittyvä voide imeytyy nopeasti jättäen ihon pinnan miellyttävän mattapintaiseksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Sopii hyvin meikin alle. Suositellaan herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
50
ml
25,50 € (510,00 €/l)

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Power Serum -seerumi - vahvistava ja rauhoittava, 24 h kosteuttava seerumi. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Raikas ja samettinen seerumi imeytyy nopeasti jättäen ihon pinnan miellyttävän pehmeäksi. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Suositellaan herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
30
ml
27,70 € (923,33 €/l)

Silmänympärysvoide kaikille, jotka haluavat vähentää silmäpusseja, kosteuttaa silmänympärysaluetta ja kirkastaa katsetta. Sopii herkälle iholle ja herkille silmille.

Pakkauskoko: 
15
ml
19,90 € (1 326,67 €/l)
-+

Vichy Nutrilogie 1 -hoitovoide ravitsee ihoa 24H. Patentoitu Sphingo-lipid-yhdiste tehostaa ihon omaa rasva-ainetuotantoa.

Pakkauskoko: 
50
ml
24,30 € (486,00 €/l)
-+

Vichy Nutrilogie 2 -hoitovoide ravitsee ja rauhoittaa ihoa sekä ehkäisee veden haihtumista iholta. Patentoitu Sphingo-lipid-yhdiste tehostaa ihon omaa rasva-ainetuotantoa.

Pakkauskoko: 
50
ml
24,30 € (486,00 €/l)
-+

Vichy Nutrilogie Night -yövoide ravitsee ja rauhoittaa ihoa yön aikana sekä ehkäisee veden haihtumista iholta. Patentoitu Sphingo-lipid-yhdiste tehostaa ihon omaa rasva-ainetuotantoa.

Pakkauskoko: 
50
ml
24,30 € (486,00 €/l)
-+

Vichy Nutrilogie Baume -hoitovoide ravitsee ihoa 24h. Patentoitu Sphingo-lipid-yhdiste tehostaa ihon omaa rasva-ainetuotantoa.

Pakkauskoko: 
50
ml
24,30 € (486,00 €/l)
-+
MINÉRAL 89 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tiiviste, joka tekee ihosta vahvemman ulkoisia vaikutuksia vastaan ja antaa sille hyvinvoivan ja heleän ulkonäön. Tiiviste valmistelee ihoa seuraaviin ihonhoitorutiinin vaiheisiin. Tiiviste sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Erityisen hyvin se sopii kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta.
Pakkauskoko: 
50
ml
23,50 € (470,00 €/l)
-+

Vichy - laboratorioissa on kehitetty tehokas ja laadukas apteekkikosmetiikkasarja kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkäreiden valvonnassa ylellisyyttä unohtamatta.

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17