Premcos.fi on ensimmäinen suomalainen pelkästään korkealaatuiseen apteekkikosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa. Valikoimastamme löydät helposti itsellesi sopivan tuotteen monipuolisten hakutoimintojen avulla. Olemme valinneet valikoimiimme vain laadukkaimpia tuotteita, jotta ostaminen premcos.fi kaupasta olisi turvallista ja helppoa. Asiakkaanamme voit vakuuttua tuotteiden laadukkuudesta.

TUTUSTU UUDISTUNEESEEN VICHY AQUALIA THERMAL -SARJAAN

Vichy Aqualia thermal -tuotteet kosteuttavat tehokkaasti kasvojesi ihoa antaen ihollesi hyvinvoivaa ja raikasta heleyttä. 

Uudistunut Aqualia thermal on nyt entistä kosteuttavampi ja jopa 97 % tuotteiden raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Myös raaka-aineiden määrää on pystytty vähentämään ja tuotteet sisältävät vain sen, mitä kosteusköyhä iho tarvitsee. 

Uudistetut Vichy Aqualia thermal -tuotteet on testattu voimakkaissa lämpötilavaihteluissa, jotta iho pysyisi kosteutettuna myös silloin, kun se altistuu näille päivittäisille kuivattaville tekijöille. 

Aqualia Thermal Serum virkistää ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä vahvistaa ihoa. Kuivuuden aiheuttamat juonteet silottuvat, ja iho saa raikasta heleyttä. Kaikille ihotyypeille.
Pakkauskoko: 
30
ml
28,50 € (950,00 €/l)
-+
Aqualia Thermal Light -kasvovoide raikastaa ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä auttaa suojaamaan saastehiukkasia vastaan. Kuivuuden aiheuttamat juonteet silottuvat, ja iho saa raikasta heleyttä. Normaalille iholle.
Pakkauskoko: 
30
ml
14,10 € (470,00 €/l)
-+
Aqualia Thermal Rich on tehokas kasvovoide, joka raikastaa ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä auttaa suojaamaan saastehiukkasia vastaan. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.
Pakkauskoko: 
30
ml
14,10 € (470,00 €/l)
-+
Raikastaa ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä auttaa suojaamaan saastehiukkasia vastaan. Antaa iholle raikasta hehkua.
Pakkauskoko: 
30
ml
14,10 € (470,00 €/l)
-+

Silmänympärysvoide kaikille, jotka haluavat vähentää silmäpusseja, kosteuttaa silmänympärysaluetta ja kirkastaa katsetta. Sopii herkälle iholle ja herkille silmille.

Pakkauskoko: 
15
ml
19,90 € (1 326,67 €/l)
-+

Vichy Aqualia Thermal Night Spa -geelivoide - intensiivisesti 24 tuntia kosteuttava yövoide ja kasvonaamio, jonka hyaluronihappo, glyseriini ja Aquabioryl™ kosteuttavat ihoa. Raikas ja hoitava geelivoide ei tunnu rasvaiselta ja se sisältääkin kasviöljyjen lisäksi Vichy-lähdevettä, joka rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa. Voiteessa on mieto, raikas tuoksu.

Pakkauskoko: 
75
ml
31,70 € (422,67 €/l)
-+

Vichy - laboratorioissa on kehitetty tehokas ja laadukas apteekkikosmetiikkasarja kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkäreiden valvonnassa ylellisyyttä unohtamatta.

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17