Premcos.fi on ensimmäinen suomalainen pelkästään korkealaatuiseen apteekkikosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa. Valikoimastamme löydät helposti itsellesi sopivan tuotteen monipuolisten hakutoimintojen avulla. Olemme valinneet valikoimiimme vain laadukkaimpia tuotteita, jotta ostaminen premcos.fi kaupasta olisi turvallista ja helppoa. Asiakkaanamme voit vakuuttua tuotteiden laadukkuudesta.

Anti-age rutiinipakkaus kaupan päälle!

Ostaessasi kaksi Vichy Anti-age - tuotetta, saat rutiinipakkauksen, jossa kolme kokeilukokoista tuotetta kaupan päälle! Voit valita neljästä vaihtoehdosta, kirjoita valintasi tilauksen lisätieto-kenttään:

IDEALIA - hehkua ja heleyttä väsyneelle iholle

SLOW AGE - vahvistusta ja suojaa auringolta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä

LIFTACTIV -  kiinteyttä ja silotusta juonteisiin

NEOVADIOL - kimmoisuutta ja joustavuutta veltostunelle iholle

 

 

Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

Energisoiva päivävoide tasoittaa ihonsävyä, antaa iholle kaunista ja pitkäkestoista heleyttä ja vaikuttaa ihoon tavalla, joka häivyttää hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä myös silloin, kun olet väsynyt. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia. Koostumukseltaan miellyttävä voide, joka ei tee ihoa tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi.
Pakkauskoko: 
50
ml
32,50 € (650,00 €/l)
-+
Energisoiva päivävoide normaalille ja sekaiholle, jossa on väsymyksen merkkejä, sameutta, epätasaista ihonsävyä sekä näkyviä ihohuokosia ja hienoja juonteita. Koostumukseltaan miellyttävän raikas ja pehmeä voide tasoittaa ihonsävyä, antaa iholle kaunista ja pitkäkestoista heleyttä ja vaikuttaa ihoon tavalla, joka häivyttää hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä myös silloin, kun olet väsynyt. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia.
Pakkauskoko: 
50
ml
32,50 € (650,00 €/l)
-+
Seerumi parantaa ihon laatua näkyvin tuloksin. Heleyttää ihoa, tasoittaa ihonsävyä, tekee ihon rakenteesta hienomman ja häivyttää ihohuokosten ja hienojen juonteiden näkyvyyttä. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia. Koostumukseltaan miellyttävä voide, joka ei tee ihoa tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää heleyttävää lakritsinjuuriuutetta, sitrushedelmien antioksidanttisia flavonoideja, adenosiinia ja mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.
Pakkauskoko: 
30
ml
42,50 € (1 416,67 €/l)
-+

Geelimäinen yövoide, joka tasoittaa ihonsävyä, heleyttää ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä.Tuote sopii naisille, jotka eivät ehdi tai voi nukkua täyttä yötä, riittävästi ja/tai yhtäjaksoisesti, ja joiden iho on tästä syystä samea ja ihonväri epätasainen.

 Tuotteen hienostunut ja rentouttava vihreän teen tuoksu on suunniteltu edistämään nukahtamista.Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
34,50 € (690,00 €/l)
-+
Yökuorinta, joka tekee ihosta kuulaan, tasoittaa ihonsävyä, silottaa ihon pintarakennetta ja saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä. Aamulla iho näyttää kauniin heleältä. Koostumukseltaan nestemäinen, kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon. Sisältää glykolihappoa + HEPES-yhdistettä sekä aktiivisia uutteita mustasta teestä ja mustikasta, jotka sisältävät polyfenoleita sekä mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton.
Pakkauskoko: 
100
ml
30,50 € (305,00 €/l)
-+

Ensimmäinen Vichy-silmänympärysvoide, joka lisää välittömästi hehkua iholle ja häivyttää tummia silmänympäryksiä. Auttaa häivyttämään väsymyksen merkkejä ja silottamaan ryppyjä silmänympärysiholla. Kosteuttava ja miellyttävän tuntuinen vaikutus silmänympärysalueella.

Kehitetty herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Pakkauskoko: 
15
ml
28,80 € (1 920,00 €/l)
-+
Vahvistava päivävoide ikääntymisen merkkejä vastaan.Hidastaa ikääntymisen merkkien ilmaantumista.Tekee ihosta vahvemman ja kosteutetun ja antaa sille luonnollisen kaunista hehkua. Sisältää suojakertoimen SPF25.Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.
Pakkauskoko: 
50
ml
33,30 € (666,00 €/l)
-+
Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan. Vahvistaa ja kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta kimmoisamman ja kauniin hehkuvan.Sisältää suojakertoimen SPF30. Koostumus on miellyttävä ja täyteläinen voide, joka imeytyy nopeasti tehden ihosta suojatun ja silkinpehmeän. Sisältää yhdistelmän luonnosta inspiraationsa saaneita vaikuttavia ainesosia: Baïcalinin antioksidanttipitoinen juuriuute,ihoa vahvistava ja rauhoittava probioottijohdannainen bifidus sekä mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Pakkauskoko: 
50
ml
33,30 € (666,00 €/l)
-+
Silmänypärysvoide, joka auttaa häivyttämään silmäpusseja sekä kosteuttaa ja silottaa juonteita silmänympärysiholla. Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta ja näyttää levänneemmältä. Koostumus sisältää yhdistelmän luonnosta inspiraationsa saaneita vaikuttavia ainesosia: Baïcalinin antioksidanttipitoinen juuriuute,ihoa vahvistava ja rauhoittava probioottijohdannainen bifidus, virkistävä kofeiini sekä mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
Pakkauskoko: 
15
ml
29,50 € (1 966,67 €/l)
-+
Slow Âge Night vaikuttaa yön aikana auttaen vahvistamaan ihon antioksidanttisuojaa ja suojamuuria urbaanin elämäntyylin vaikutuksia vastaan. Se tehostaa ihon pinnan solujen uusiutumista sekä tekee juonteista ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä. Voidaan käyttää sekä yövoiteena että kasvonaamiona.
Pakkauskoko: 
50
ml
35,50 € (710,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes torjuu silmänympärysihossa ikääntymisen merkkeihin liittyviä muutoksia kuten ryppyjä ja ihon kimmoisuuden menetystä. Myös ripsistä tulee vahvemmat, joustavammat ja entistä kiiltävämmät.

Seerumin koostumus perustuu yhdistelmään, jossa on 10 % aktiivista kasviuutetta, ramnoosia. Erittäin hienot mikroainesosat antavat välitöntä hehkua silmien alueelle ja seramidit vahvistavat silmäripsiä.

Pakkauskoko: 
15
ml
37,70 € (2 513,33 €/l)30,16 € (2 010,67 €/l)
-+
Antioksidanttinen 10 päivän Liftactiv-ihonhoitokuuri iholle, joka ajoittain tarvitsee erityistä virkistystä. Stressi, ilmansaasteet, epäsäännöllinen ruokavalio ja tärkeät elämäntapahtumat saattavat vaikuttavat kehoon sekä sisäisesti että ulkoisesti. Häivyttää juonteita, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa sekä antaa kasvoille levänneen ja heleän ilmeen vain 10 päivässä niin että arjen hektisyys ei heijastuisi kasvoilta. Häivyttää juonteita ja tekee ihosta levänneen ja hehkuvan näköisen.Sisältää C-vitamiinia ja pilkottua(fragmentoitua) hyaluronihappoa. Kevyt nestemäinen koostumus.
Pakkauskoko: 
10
ml
39,50 € (3 950,00 €/l)31,60 € (3 160,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Global Anti-Wrinkle & Firming Care Night -yövoide kiinteyttää kasvojen ihoa tehokkaasti. Tuloksena on välittömästi kiinteämmältä ja sileämmältä näyttävä iho.

Pakkauskoko: 
50
ml
38,60 € (772,00 €/l)30,88 € (617,60 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Global Anti-Wrinkle & Firming Care Eyes on välittömästi kiinteyttävä ja silottava silmänympärysvoide. Voide silottaa ryppyjä ja häivyttää tummia silmänaluksia.

Pakkauskoko: 
15
ml
30,20 € (2 013,33 €/l)24,16 € (1 610,67 €/l)
-+

Vichy Liftactive Supreme -hoitovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle häivyttää ihon iltaa kohti lisääntyviä ikääntymisen merkkejä. Mattapinnan jättävä yhdiste, helmiäishiukkaset ja blur-teknologia tekevät välittömästi optisen vakituksen iholla. Ramnoosia ja neohesperidiiniä sisältävä koostumus vaikuttaa pitkällä aikavälillä vähentäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa. Sisältää ihoa vahvistavaa ja rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä. Adenosiini ja kofeiini toimivat voiteen aktiiviaineina. Hypoallergeeninen ja parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
36,50 € (730,00 €/l)29,20 € (584,00 €/l)
-+

Vichy Liftactiv Supreme -hoitovoide normaalille ja sekaiholle häivyttää ihon iltaa kohti lisääntyviä ikääntymisen merkkejä. Mattapinnan jättävä yhdiste, helmiäishiukkaset ja blur-teknologia tekevät välittömästi optisen vakituksen iholla. Ramnoosia ja neohesperidiiniä sisältävä koostumus vaikuttaa pitkällä aikavälillä vähentäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa. Sisältää ihoa vahvistavaa ja rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä. Adenosiini ja kofeiini toimivat voiteen aktiiviaineina. Hypoallergeeninen ja parabeeniton.

Pakkauskoko: 
50
ml
36,50 € (730,00 €/l)29,20 € (584,00 €/l)
-+

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä anti-age -seerumi, joka vähentää ryppyjä, heleyttää sameaa ihonväriä ja kiinteyttää ihoa. Iho tuntuu välittömästi paremmalta.Uusi, tiivistetty koostumus sisältää ramnoosia, joka on yhdistetty fragmentoituunhyaluronihappoon.Raikas ja kevyt koostumus.

Pakkauskoko: 
30
ml
46,70 € (1 556,67 €/l)37,36 € (1 245,33 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Gf Eye and Lip Contours -silmien ja huultenympärysihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja silottava hoitovoide.

Pakkauskoko: 
15
ml
28,70 € (1 913,33 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Magistral -hoitovoide sisältää kaksi aktiiviainetta, jotka auttavat vahvistamaan ihokudosta: Pro-Xylane (auttaa vahvistamaan ihon tukikudosta) ja Proteic Gf (auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä), sekä luonnollisen lipidiyhdistelmän, joka sisältää 3-, 6- 9-rasvahappoja.

Pakkauskoko: 
50
ml
42,50 € (850,00 €/l)34,00 € (680,00 €/l)
-+

Vichy Neovadiol Magistral Elixir on jälleenrakentava kasvoöljy uuden nuoruuden tunteen saamiseksi joka päivä. Välitön näkyvä vaikutus ihon hehkuun.4 viikon käytön jälkeen naiset sanovat: Iho tuntuu pehmeämmältä (93%), miellyttävältä (81%) ja nuorekaalta (72%).

Pakkauskoko: 
30
ml
44,50 € (1 483,33 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on päivävoide vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten takia menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta, niin että se näyttää elottomalta, roikkuvalta ja väsyneeltä ja ihonsävy on epätasainen.

Pakkauskoko: 
50
ml
38,90 € (778,00 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on päivävoide vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten takia menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta, niin että se näyttää elottomalta, roikkuvalta ja väsyneeltä ja ihonsävy on epätasainen.

Virkistävä mutta täyteläinen koostumus luo aisteja hivelevän, raikastavan tunteen ja tekee aikuisesta ihosta miellyttävän tuntuisen. Sopii herkälle iholle.

Testattu herkällä iholla ja ihotautilääkärien valvonnassa. Sisältää Vichy Thermal Spa Water -lähdevettä. Hypoallergeeninen. Parabeeniton.

 

Pakkauskoko: 
50
ml
38,90 € (778,00 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex on aikuisen ihon seerumi, jonka tasapainottava koostumus antaa iholle nuorekkuutta. Tuote tekee ihosta kiinteämmän, raikkaamman ja hehkuvamman sekä tasoittaa ihonsävyä.

Koostumus , jossa on vaikuttavia aineosia antaa iholle kiinteyttä ja joustavuutta.

Pakkauskoko: 
30
ml
44,90 € (1 496,67 €/l)
-+

Neovadiol Compensating Complex -yövoide on kehitetty vaihdevuosi-ikäisille naisille, joiden iho on menettänyt täyteläisyyttä, hehkua ja raikkautta. Tuote lisää hyvänolontunnetta ja ihon kimmoisuutta, tuo iholle raikkautta ja hehkua sekä tasoittaa ihonsävyä.Virkistävä mm. erirulinea sisältävä koostumus viilentää ja antaa iholle välittömän raikkauden tunteen. Sopii herkälle iholle.

Pakkauskoko: 
50
ml
40,50 € (810,00 €/l)
-+
60 ikävuoden jälkeen iho ohenee, veltostuu ja menettää elinvoimaisuuttaan sekä luonnollista heleyttään. Neovadiol Rose Platinium tarjoaa ratkaisun ikääntyvälle iholle: samean sävyiselle ja heleyttä, kiinteyttä sekä pehmeyttä kaipaavalle iholle. Voide antaa elinvoimaisuutta kaipaavalle iholle hyvinvoivan roosan hehkun.
Pakkauskoko: 
50
ml
42,90 € (858,00 €/l)
-+

Vichy - laboratorioissa on kehitetty tehokas ja laadukas apteekkikosmetiikkasarja kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkäreiden valvonnassa ylellisyyttä unohtamatta.

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17