Priorin Extra 180 kapselia

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra, apteekin suosituin hiusravinne, sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä. Tuloksia voit nähdä jo 2-3 kuukauden kuluttua.

Pakkauskoko: 
180
kapselia
85,90 € (0,48 €/kpl)75,00 € (0,42 €/kpl)
-+

Tuoteinfo

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus: 
hiusten hoito
ravintolisät
hiusten lähtö
Hiukset: 
hiusten lähtö
Sukupuoli: 
miehet
naiset
Tuotetiedot
Käyttöohje: 
Priorin Extra on valmiste hiuksillesi, joka nautitaan sisäisesti. Suositeltava vuorokausiannos ensimmäisen 3 kuukauden aikana: ota 2 kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Kapselit voi ottaa erikseen tai yhtä aikaa. Suositeltava vuorokausiannos pidempiaikaiseen ylläpidolliseen käyttöön: 1 kapseli vuorokaudessa. Ilmoitettuja vuorokausiannoksia ei saa ylittää. Priorin Extra sopii aikuisille.
Ainesosaluettelo: 
ydin: vehnänalkioöljy (gluteenia), hirssiuute (kasviuute), keltainen mehiläisvaha, vitamiini b5 eli pantoteenihappo kalsiumpantotenaattina, soijalesitiini, kystiini (aminohappo), magnesiumoksidi, vitamiini b7 eli biotiini kuori: gelatiini, glyseroli, vesi, rautaoksidit e172, titaanidioksidi e171, vanilliini, p-metoksiasetofenoni, keskipitkäketjuiset triglyseridit sisältää gluteenia ja soijaa. ei sisällä laktoosia.
Yksikköhinta: 
0,48 €
/ kapseli

Muita tuotteita samalta valmistajalta

36,90 € (0,62 €/kpl)
Hinta

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

37,50 € (750,00 €/l)
Hinta
Priorin liuos hiuspohjaan tukee hiusten kasvua.
13,10 € (65,50 €/l)
Hinta

Hoitava ja vahvistava shampoo sisältää luonnollisia kasviuutteita, jotka vahvistavat hiuksen rakennetta ja tukevat uusien, terveiden hiusten kasvua.

67,90 € (0,57 €/kpl)
Hinta

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17