PRIORIN 180 KAPS. + LIUOS 50 ml HUIPPUTARJOUS!

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa
Suosittu ja tehokas Priorin nyt erittäin edulliseen tarjoushintaan. Paketti sisältää: *PRIORIN EXTRA 180 kapselia *Täysikokoinen PRIORIN LIUOS 50 ml Tarjouspaketteja rajoitettu erä!
123,40 € (123,40 €/kpl)80,00 € (80,00 €/kpl)
-+

Tuoteinfo

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus: 
hiusten hoito
hiusten lähtö
Hiukset: 
hiusten lähtö
Tuotekategoria: 
hiukset
Sukupuoli: 
miehet
naiset
Tuotetiedot
Käyttöohje: 
Priorin Extra -kapselit on valmiste hiuksillesi, joka nautitaan sisäisesti. Suositeltava vuorokausiannos ensimmäisen 3 kuukauden aikana: ota 2 kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Kapselit voi ottaa erikseen tai yhtä aikaa. Suositeltava vuorokausiannos pidempiaikaiseen ylläpidolliseen käyttöön: 1 kapseli vuorokaudessa. Ilmoitettuja vuorokausiannoksia ei saa ylittää. Priorin Extra sopii aikuisille. Priorin liuosta käytetään hiuspohjaan kerran päivässä. Liuosta suihkutetaan 5-8 painallusta koko päänahan alueelle. Levitetään hiuspohjaan hellävaraisesti hieromalla; liuosta ei huuhdella pois.

Muita tuotteita samalta valmistajalta

36,90 € (0,62 €/kpl)
Hinta

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

67,90 € (0,57 €/kpl)
Hinta

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

37,50 € (750,00 €/l)
Hinta
Priorin liuos hiuspohjaan tukee hiusten kasvua.
13,10 € (65,50 €/l)
Hinta

Hoitava ja vahvistava shampoo sisältää luonnollisia kasviuutteita, jotka vahvistavat hiuksen rakennetta ja tukevat uusien, terveiden hiusten kasvua.

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17