Tehohoitoa iholle kesän jälkeen |5.8.17|

Kesällä ihonhoito on usein huolettomampaa kuin muina vuodenaikoina ja ihonhoitorutiinit on karsittu minimiin. Lämpimistä ilmoista johtuva hikoilu ja aurinkorasvojen käyttö voivat aiheuttaa ylimääräisiä epäpuhtauksia ja huonontaa ihon kuntoa. Lomien loppuessa on aika panostaa taas ihonhoitoon ja päivittää ihonhoitotuotteet tulevaa syksyä silmällä pitäen.

Usein kesän jälkeen iho kaipaa syväpuhdistusta. Uusi Vichy puhdistava mineraalinaamio on savipohjainen, joten se imee iholta ylimääräistä talia ja rauhoittaa epäpuhtauksia. Voit käyttää naamiota 1-2 kertaa viikossa päivittäisen ihonhoidon lisänä. Yksittäiset epäpuhtaudet kuivattaa Lierac Sebologie Stop Spots-paikallishoito, joka sisältää mm. ihoa rauhoittavaa sinkkiä.

Jos kasvojen iho tuntuu erityisen kuivalta kesän jälkeen, suosittelen kokeilemaan Lieracin uutta Hydragenist Morning Moisturizing Mist-hoitosuihketta, joka virkistää ja kosteuttaa ihoa aamuisin. Tuote syväkosteuttaa ihoa heti levityksen jälkeen, mutta myös pitkäkestoisesti mm. hyaluronihapon ja ruusujuuren avulla.

Myös hiukset kuivuvat ja kärsivät auringon, tuulen ja esimerkiksi klooriveden vaikutuksesta. Hoida hiukset kuntoon Phytoplage After sun-shampoolla, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa hiuksia ja sopii käytettäväksi myös vartalon ihon puhdistamiseen.

Oletko sinä jo valmistautunut tulevaan syksyyn?

Aurinkoista loppukesää!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

26,00 € (346,67 €/l)
Hinta
Ihohuokosia puhdistava kasvonaamio rasvoittuvalle iholle
19,70 € (1 313,33 €/l)
Hinta
Epäpuhtauksia ennaltaehkäisevä ja kuivattava tiiviste.
28,30 € (283,00 €/l)
Hinta
Syväkosteuttava kasvojen hoitoneste.
17,00 € (85,00 €/l)
Hinta
Kosteuttava shampoo hiuksille ja vartalolle
Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17