Syksyn uudet ja vanhat suosikit |22.09.17|

Syksy on kosmetiikkamarkkinoilla aikaa, kun usein eri sarjat lanseeraavat paljon uutuustuotteita. Tänäkin vuonna apteekkikosmetiikan pariin on tullut mielenkiintoisia tuoteuutuuksia eri brändeille. Listaan tähän suosikkituotteitani uutuuksien joukosta sekä vanhoja suosikkeja, jotka toimivat vuodesta toiseen.

Uusi tuttavuus, joka lyhyenkin käytön jälkeen vaikuttaa hyvin lupaavalta, on Vichy Mineral 89-tiiviste, joka on uudenlainen tehotuote, jossa on kuitenkin vain 11 ainesosaa. Se sisältää 89% Vichyn mineraalipitoista lähdevettä ja lisäksi mm. hyaluronihappoa, joka on hyvä kosteutta sitova ainesosa. Tuote on hajusteeton, joten siksi sopii herkällekin iholle. Tiiviste on geelimäinen, mutta iholla levittäessä muuttuu lähes vesimäiseksi, joten 1-2 tippaa riittää koko kasvoille hyvin. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi iholle heti puhdistuksen jälkeen ennen voiteita ja mahdollisia seerumeita. Suosittelen kokeilemaan!

Toinen suosikkituote on myös Vichyltä ja se on ollut valikoimassa ja omassa meikkipussissani jo pidempään. Kyseessä on Dermablend-meikkivoide, jonka peittävyys on omaa luokkaansa. Se ei kuitenkaan jätä paksua kerrosta iholle vaan näyttää ja tuntuu luonnolliselta. Olemme saaneet yhden sävyn lisää valikoimaan, mikä sopii monelle suomalaiselle iholle. Sävy on kaikista vaalein, 05 porcelain.

Lierac on uudistanut puhdistustuotteensa ja ne jäljittelevät kaksoispuhdistusta, jossa iho puhdistetaan kahteen kertaan, ensiksi rasvamaiset aineet ja meikit öljyllä tai emulsiolla ja sen jälkeen vesiliukoiset epäpuhtaudet kevyemmällä tuotteella. Lierac on kehittänyt tuotteiden koostumukset sellaisiksi, että kaksoispuhdistuksen vaikutus saavutetaan vain yhdellä tuotteella, jonka koostumus muuttuu käytön aikana mahdollistaen tehokkaan, mutta hellävaraisen puhdistustuloksen. Purkissa oleva Baume-en-Huile muuttuu kasvoilla voidemaisesta öljymäiseksi, joten se sopii erityisen hyvin syksyn kuivattamalle iholle.

La Roche-Posay Respectissime Volume-ripsiväri on ollut luottotuote, jota olen käyttänyt useita putkiloita. Se tuuheuttaa ripsiä, mutta ei ärsytä herkkiäkään silmiä ja lähtee helposti meikinpoistoaineella pois ilman hankausta.

Aurinkoista syysviikonloppua!
-Essi

 

Blogiin liittyviä tuotteita

23,50 € (470,00 €/l)
Hinta
Vahvistava tiiviste
28,80 € (960,00 €/l)
Hinta

Korkea peittävyys, virheettömän kaunis, luonnollinen iho.

26,50 € (220,83 €/kg)
Hinta
Ihoa hellivä balsami, joka puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Balsami sulaa iholla öljyksi, muuttuen maitomaiseksi kosketuksissa veden kanssa.
19,05 €
Hinta

Tuuheuttava ripsiväri herkille silmille

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17