Simppeliä ja toimivaa – testissä Löwengrip Care&Color-sarja |24.01.18|

Oletko jo kuullut uudesta hius- ja ihonhoitosarjasta, joka on tällä hetkellä nopeasti kasvava ja yksi suosituimmista sarjoista sen kotimaassa Ruotsissa? Löwengrip Care&Color, lyhennettynä LCC, on rantautunut nyt myös apteekkeihin meillä Suomessa. Sarjan perustajana ja keulakuvana toimii Isabella Löwengrip, yksi Ruotsin suosituimmista bloggaajista, joka on itse kärsinyt erilaisista iho-ongelmista ja halusi tehdä sarjan, jonka tuotteet sopivat myös ongelmaihoiselle.

Sarjaan kuuluu laaja hiustenhoitovalikoima; shampoista ja hoitoaineista tehoöljyihin ja muotoilutuotteisiin. Kasvojen ihonhoitoon löytyy omat tuotteensa, mitkä pääasiassa soveltuvat kaikille ihotyypeille. Lisäksi sarjassa on pieni vartalonhoitolinja, josta löytyykin yksi bestseller-tuotteista: Count on Me-deodorantti, mikä on koostumukseltaan voidemainen ja siinä on miellyttävä kevyt tuoksu. Suurin osa sarjan tuotteista on miedosti hajustettuja, mutta täysin hajusteettomiakin vaihtoehtoja löytyy. Pakkausten design miellyttä myös silmää - yksinkertaiset ja tyylikkäät pakkaukset ovat selkeitäja niitä kehtaa pitää esillä kylpyhuoneessa. 

Kokosin alle muutaman suosikkini sarjan tuotteista.

Count on Me – deodorantti
Sarjan myydyin tuote, eikä ihme – deodorantti on hellävarainen voidemainen, mutta se pitää hien poissa hyvin. Tuoksu on kevyen kukkainen ja naisellinen. Tuubimallinen pakkaus saattaa hämätä, sillä tuotteessa on kätevä roll on-pää.

Good to Go – kuivashampoo
Herkulliselta toffeelta tuoksuva kuivashampoo on oma suosikkini sarjan tuotteista. Sitä voi käyttää monella tapaa – pidentämään pesuväliä ja raikastamaan hiuksia sekä muotoilemaan ja antamaan rakennetta hiusten tyveen. Jos hiustenlaittoon ei halua käyttää paljon aikaa, on tämä tuote pelastus – suihkuta hiusten tyveen ja muotoile sormin tai harjan kanssa, niin hiukset saavat tuuheutta ja näyttävät heti laitetummilta. 

The Cure Quick Dry Volumizing Lotion – muotoiluvoide
Jos tavoittelet tuuheampaa tukkaa, tämä tuote on hyvä valinta ja sopii hyvin käytettäväksi Good to Go-kuivashampoon kanssa. Pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin levitettävä voide suojaa hiuksia lämmöltä ja nopeuttaa niiden kuivaamista hiustenkuivaimella. Tuote antaa rakennetta myös hiusten pituuksiin. Tuoksusta voi löytää raikkaan raparperin ja makean vaniljan.

Oletko jo tutustunut sarjaan tarkemmin?

Aurinkoista alkuvuotta!
Essi

 

Blogiin liittyviä tuotteita

15,00 € (300,00 €/l)
Hinta
Tehokas deodorantti kosteuttavalla karitevoilla.
15,50 € (62,00 €/l)
Hinta
Tehokas, tuuheuttava kuivashampoo.
19,50 € (156,00 €/l)
Hinta
Hiuksiin jätettävä, tuuheuttava muotoiluvoide.
Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17