Rusketus purkista – minkä purkin valitsen? |21.6.17|

Kun on aika paljastaa sääret näin kesäaikaan, moni tuskailee, kun iho on talven jälkeen niin vaalea. Rusketusta olisi kiva saada, mutta lopputuloksen tulisi olla tasainen ja luonnollinen. Erilaisia itseruskettavia tuotteita on lukuisia – voiteita, vaahtoja, seerumeita.

Miten löytää omaan käyttötarkoitukseen sopiva tuote laajasta valikoimasta? Kokosin alle muutamia vinkkejä.

1. Mieti, haluaisitko rusketuksen heti esimerkiksi tiettyä juhlatilaisuutta varten vai haluatko kevyemmän, luonnollisen sävyn iholle jatkuvampaan käyttöön. Vita Liberata Phenomenal Mousse on pitkäkestoinen rusketusvaahto, joka pysyy iholla 2-3 viikkoa ja jolla saa nopeasti näyttävänkin rusketustuloksen. Tuotetta on saatavilla vaaleammassa Medium-sävyssä ja tummemmassa sävyssä Dark. Aco Sunkissed-vartaloemulsio ruskettaa asteittain ja sopiikin vaikka jokapäiväiseen käyttöön, jos haluaa tummemman lopputuloksen. Voide myös kosteuttaa ihoa samalla.

2. Onko toiveissasi tuote koko vartalolle vai esimerkiksi vain kasvoille? Vita Liberata Fabulous-rusketusvoide on erityisen hyvä esimerkiksi säärille, sillä voidemainen tuote levittyy tasaisemmin kuivalle iholle. Kasvoille on myös täysin omia rusketustuotteita, kokeile esimerkiksi suosittua Vita Liberatan itseruskettavaa Anti Age-seerumia. Levitä kasvoille pari tippaa ja saat kauniin rusketuksen ja samalla seerumi kiinteyttää ja hoitaa ihoa.

3. Jos olet aloittelija itseruskettavien maailmassa, suosittelen aloittamaan esimerkiksi Vita Liberatan Fabulous-rusketusvaahdolla sävyssä Medium. Vaahto on helppo levittää tasaisesti Tan Mitt-levityskintaan avulla, jota suosittelenkin kaikkien itseruskettavien tuotteiden levittämiseen. Levityskinnas myös estää itseruskettavan tarttumista käsiin ja sen voi pestä joo käsin tai pesukoneessa 30 asteessa.

Loppuun vielä muutama muistutus itseruskettaviin tuotteisiin liittyen. Muistathan kuoria ihon ennen itseruskettavan levittämistä mahdollisimman tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Itseruskettavissa tuotteissa ei myöskään yleensä ole aurinkosuojaa – ethän unohda siis suojakertoimia! Nyt esimerkiksi hajusteeton ja hyvin levittyvä La Roche-Posay Anthelios-aurinkovoide vartalolle SPF50 + tarjoushintaan 21,04€.

Hauskaa juhannusta, toivottavasti saamme nauttia auringosta ja kesäisestä lämmöstä!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

45,50 € (364,00 €/l)
Hinta

Dark. Höyhenen kevyt, itseruskettava vaahto pitkäkestoiseen lopputulokseen.

45,50 € (364,00 €/l)
Hinta

Medium. Höyhenen kevyt, itseruskettava vaahto pitkäkestoiseen lopputulokseen.

10,20 € (51,00 €/l)
Hinta

Tehokkaasti kosteuttava ja asteittain ruskettava voide kasvoille ja vartalolle.

29,30 € (293,00 €/l)
Hinta

Erittäin kosteuttava sävytetty rusketusvoide, dark-sävyinen. Antaa iholle välittömästi väriä ja kehittyy pitkäkestoiseksi rusketukseksi 8-12 tunnin kuluessa.

29,30 € (293,00 €/l)
Hinta
Erittäin kosteuttava sävytetty rusketusvoide, medium-sävyinen. Antaa iholle välittömästi väriä ja kehittyy pitkäkestoiseksi rusketukseksi 8-12 tunnin kuluessa.
39,50 € (2 633,33 €/l)
Hinta

Kiinteyttävä ja ihoa päivettävä seerumi.

29,30 € (293,00 €/l)
Hinta

Erittäin helposti levittyvä ja nopeasti kuivuva sävytetty rusketusmousse, medium - sävyinen. Antaa iholle välittömästi väriä ja kehittyy pitkäkestoiseksi rusketukseksi 8 - 12 tunnin kuluessa.
 

26,30 € (105,20 €/l)
Hinta
Kosteuttava ja sametinpehmeä aurinkosuojaemulsio vartalolle SPF50+.
5,90 € (5,90 €/kpl)
Hinta

Levityskinnas rusketustuotteiden levitykseen.

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17