Meikkipussin päivitys kesäkauteen |23.4.17|

Kesä ja aurinkoiset päivät ovat jo nurkan takana, joten viimeistään nyt on aika päivittää meikkipussin sisältö kesäkauteen. Omalla kohdallani se tarkoittaa päivävoiteen vaihtamista UV-suojalliseen versioon, vartalovoiteen päivittämistä kevyempään sekä uusimpana rutiinina after sun-seerumin käyttämistä iltaisin.

Aurinkosuojan käyttäminen olisi suotavaa ympäri vuoden, mutta Suomen oloissa sen tärkeys korostuu etenkin keväällä ja kesällä. Arvostan aamuisin helppoutta; arkisin ei välttämättä ole aikaa odottaa erikseen päivävoiteen sekä vielä aurinkovoiteen imeytymistä. Siksi haluankin tuotteen, jossa on päivävoiteen hoitavat ominaisuudet sekä aurinkovoiteen korkea ja tehokas UV-suoja.

Lieracin uuden Sunissime-aurinkotuotesarjan kasvoille tarkoitettu energisoiva aurinkosuojaemulsio (SPF 30/50) on erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Se suojaa ihoa auringon säteiltä ja samalla iho saa lisäenergiaa protauriinista sekä kosteutta ja hoitavuutta hyaluronihaposta ja kasviperäisistä flavonideista. Kevyen koostumuksensa vuoksi ei tarvitse montaa minuuttia odotella, kun voi jo jatkaa valmistautumista päivään!

Uusi tulokas ihonhoitovalikoimassani, josta aiemmin jo mainitsin, on myös Lierac Sunissime-sarjasta, Korjaava after sun-seerumi kasvoille. Seerumi sopii nimensä mukaisesta auringon paahtamalle iholle, joka kaipaa kosteutta ja rauhoitusta, mutta kannattaa aloittaa käyttö jo nyt, vaikka auringonpaiste ei vielä olekaan voimakkaimmillaan. Hoitava taikapähkinäuute, ravitseva avokadoöljy sekä omega 3- ja 9-rasvahapot hellivät ja rauhoittavat kuivaa ja ärtynyttä ihoa.Seerumi tuntuu ihanan viilentävältä levittäessä.

Kevät- ja kesäaikaan vartalovoiteen ei tarvitse olla niin täyteläinen ja ravitseva kuin talvella, joten olenkin ottanut käyttöön nopeasti imeytyvän, viime kesäisen suosikkini Vichy Ideal Body Aquasorbet-vartaloemulsion, jonka geelimäinen koostumus virkistää ja kosteuttaa ihoa.

Oletko jo päivittänyt omat ihonhoitotuotteesi kesäkauteen?

-Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

35,00 € (875,00 €/l)28,00 € (700,00 €/l)
ListahintaHinta
Suojaava ja energisoiva anti-age aurinkosuoja kasvoille.
35,00 € (875,00 €/l)28,00 € (700,00 €/l)
ListahintaHinta
Suojaava ja energisoiva anti-age aurinkosuoja kasvoille.
32,50 € (1 083,33 €/l)26,00 € (866,67 €/l)
ListahintaHinta
Korjaava ja rauhoittava after-sun seerumi kasvoille.
18,90 € (94,50 €/l)
Hinta

Erittäin kevyt ja virkistävä vartaloemulsio

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17