Lomailijan kosmetiikka |10.7.18|

Kesälomakausi on käynnissä ja monelle se tarkoittaa matkustamista. Olitpa suuntaamassa lomareissulle etelän lämpöön tai kotimaan mökkimaisemiin, haluat varmasti päästä mukaan otettavan tavaran suhteen mahdollisimman helpolla, joten tässä muutama hyväksi havaittu vinkki kosmetiikan osalta!

- Kukapa haluaisi kantaa matkalaukussaan kymmenittäin erilaisia puhdistustuotteita, seerumeita ja hoitovoiteita? Lomalla voi ottaa rennommin ja suosia käteviä 3 in 1-tuotteita. Oma suosikkini kasvojen helppoon puhdistukseen on La Roche-Posay Ultra-misellivesi, joka poistaa meikin (myös silmämeikin) tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Et tarvitse vettä, vain pari vanulappua riittää.

- Tuubimalliset pakkaukset ovat yleisesti ottaen helpompi pakata mukaan kuin purkit, jotka ovat vieläpä usein lasisia. Vichyn uudistunut Aqualia Thermal-sarja kosteuttaa auringon kuivattamaa ihoa entistä pitkäkestoisemmin ja siitä löytyy kolme vaihtoehtoa eri ihotyypeille. 30ml tuubi on sopivan kompakti pieneenkin meikkipussiin.

- Aurinkosuojatuotteet kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan matkalle, kohteesta riippumatta. Lierac Sunissime-aurinkosuojaemulsio (SPF30/50) on erinomainen lomatuote kasvoille, sillä siinä yhdistyy aurinkovoiteen UV-suoja sekä kasvovoiteen hoitavat ominaisuudet. Emulsio sisältää mm. hyaluronihappoa ja se on koostumukseltaan miellyttävän kevyt. 

Vartalolle kesän ehdoton aurinkotuotesuosikkini on Vichyn Ideal Soleil aurinkosuojavesi SPF30, joka tuntuu iholla nimensä mukaisesti kevyeltä kuin vesi. Siitä on saatavilla kaksi eri versiota: hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava sekä betakaroteenia sisältävä päivetystä edistävä aurinkosuojavesi. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti ja sitä on helppo lisätä päivän mittaan. Tuoksu on herkullisen makea, mutta kuitenkin sopivan mieto, joten se ei jää häiritsevästi tuoksumaan koko päivän ajaksi. 

- Joistain tuotteista on saatavilla valmiiksi matkakokoja, esimerkiksi Atopik Starter Set-pakkaus, jossa on viisi matkakokoista kasvojenhoitotuotetta, joilla pärjää hyvin parinkin viikon reissun ajan. Settejä on saatavilla sekä herkän ihon Sensitive- että kiinteyttävästä Anti age-linjasta. Tällainen matkapakkaus on erityisen kätevä, koska siinä on kaikki tarvittavat tuotteet samassa paketissa, mutta se ei vie paljon tilaa tai painoa matkalaukusta.

Aurinkoista kesää ja lomakautta!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

12,80 € (64,00 €/l)
Hinta
3-in-1-puhdistuvesi herkälle ja herkistyneelle iholle.
14,10 € (470,00 €/l)
Hinta
Aqualia Thermal Light -kosteusvoide vastustaa päivittäisiä rasitustekijöitä, jotka voivat saada ihon menettämään kosteutta.
14,10 € (470,00 €/l)
Hinta
Kuivuuden aiheuttamat juonteet silottuvat, ja iho saa raikasta heleyttä. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.
14,10 € (470,00 €/l)
Hinta
Aqualia Thermal Gel -geelivoide vastustaa päivittäisiä rasitustekijöitä, jotka voivat saada ihon menettämään kosteutta.
35,00 € (875,00 €/l)
Hinta
Suojaava ja energisoiva anti-age aurinkosuoja kasvoille.
35,00 € (875,00 €/l)
Hinta
Suojaava ja energisoiva anti-age aurinkosuoja kasvoille.
25,00 € (125,00 €/l)
Hinta
Vichy Idéal Soleil Hydrating Protective Water SPF 30 on innovatiivinen ja kosteuttava suihkutettava aurinkosuojavesi, joka antaa laajaspektrisen, korkean suojan.
25,00 € (125,00 €/l)
Hinta
Laajaspektrisen suojan antava suihkutettava aurinkosuojavesi, joka tukee ihon kaunista päivettymistä.
65,00 €
Hinta
Helppo tapa käynnistää edistyksellinen Atopik-ihonhoito
55,00 €
Hinta
Helppo tapa käynnistää edistyksellinen Atopik-ihonhoito
Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17