Kosteutta pintakuivalle iholle |4.3.17|

Iho hilseilee, meikki näyttää epätasaiselta, pesun jälkeen kiristää, mutta silti kasvoihin ilmestyy silloin tällöin näppylöitä. Kuulostaako tutulta?

Saatat kärsiä yleisestä iho-oireesta, pintakuivuudesta. Pintakuiva iho ei varsinaisesti ole ihotyyppi, pohjimmiltaan niin kuiva kuin rasvainenkin iho voi olla pintakuiva, johtuen esimerkiksi ulkoisten tekijöiden tai vääränlasten hoitotuotteiden vaikutuksesta. Pintakuivan ihon hoidossa tärkein avainsana onkin kosteus. Oma suosikkituotteeni löytyy Vichy Aqualia Thermal-sarjasta. Dynamic Hydration Power-seerumi tehokosteuttaa ja kevyen koostumuksensa vuoksi sopii kaikille ihotyypeille. Käytän tätä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ennen saman sarjan Aqualia Thermal Rich-voidetta, joka on kehitetty erityisesti pintakuivalle iholle.

Hilseilevä ja epätasainen iho johtuvat yleensä siitä, että ihon pinnassa on kuivunutta kuollutta ihosolukkoa. Kuorinta onkin tärkeässä osassa pintakuivan ihon hoidossa. Erityisesti, jos iho on herkistynyt tai hyvin kuiva, suosittelen kokeilemaan kasvojen kuorintaan rakeetonta V10 Plus Water Base Peeling-kuorintaa, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Pintakuivuudesta kärsivän kannattaa kiinnittää huomiota myös vedenjuontiin ja muutekin terveellisiin elämäntapoihi, sillä ne edesauttavat ihon pysymistä terveenä ja kimmoisana.

Ps. Nyt verkkokaupassamme on voimassa kaksi hyvää tarjousta Vichy Aqualia Thermal-tuotteisiin liittyen! Kaikki sarjan tuotteet maaliskuun ajan -15% sekä kahden tuotteen ostajalle matkapakkaus, jossa matkakokoinen voide sekä puhdistusgeeli, kaupan päälle!

Aurinkoista kevään alkua!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

27,70 € (923,33 €/l)
Hinta

Raikas ja samettinen, mattapinnan jättävä seerumi. Kaikenikäisille.

25,70 € (514,00 €/l)
Hinta

Raikas ja samettinen kosteusvoide kuivalle iholle

20,70 € (517,50 €/l)
Hinta

Raikas ja samettinen kosteusvoide kuivalle iholle. Kaikenikäisille.

50,90 € (509,00 €/l)
Hinta
Vesipohjainen kuorintageeli kasvoille poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman rakeita.
31,90 € (638,00 €/l)
Hinta
Vesipohjainen kuorintageeli kasvoille poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman rakeita.
Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17