Epäpuhtaudet kuriin – tehotuotteet rasvoittuvalle iholle |02.08.18|

Kuuma kesä, aurinkovoiteet ja hikoilu ovat erityisen haastavia rasvoittuvalle iholle. Tässä muutama tuotevinkki, joilla finnit ja ihon kiiltely saadaan nopeasti kuriin.

1. La Roche-Posay Effaclar Duo+-hoitovoide, monille tuttu hoitovoide epäpuhtaalle iholle on hiljattain uudistunut ja se on nyt entistä nopeampivaikutteinen. Voide poistaa finnit ja mustapäät sekä ehkäisee arpien muodostumista. Kevyt koostumus on miellyttävä iholla. Kun ostat Effaclar-hoitovoiteen, saat Effaclar-puhdistusgeelin 50ml kaupan päälle. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

2. La Roche-Posay Serozinc-suihke sisältää lähdevettä ja sinkkiä, jotka puhdistavat ja virkistävät ihoa sekä jättävät sen mattapintaiseksi. Tuote on ihanteellinen kesäaikaan, sillä se hillitsee ihon liiallista kiiltelyä ja sitä voi suihkuttaa iholle myös päivän mittaan! Serozinc elokuun ajan -15% verkkokaupassamme.

3. Täsmäisku yksittäisille finneille! Lierac Sebologie-sarjan Stop Spots-paikallishoitotuote kuivattaa epäpuhtaudet nopeasti ja tehokkasti ja sen sisältämä sinkki rauhoittaa ärtyneimmätkin finnit. Tuotetta käytetään niin, että vanupuikko kastetaan pullon pohjaan asti ja tuote töpötellään illalla finnien päälle. Aamulla epäpuhtaudet ovat selkeästi pienentyneet ja iho rauhoittunut.

4. Jos yön aikana iholle on ilmestynyt hoitotuotteista huolimatta punoittava finni, ei hätää! Aco Spotless-sarjasta löytyy Cover Stick-peitevoide, jolla epäpuhtaudet saa kätevästi piiloon. Hajusteeton tuote samalla hoitaa ja kuivattaa finnejä. Elokuun ajan Aco Spotless-tuotteet -20% verkokaupassamme.

Mitkä ovat sinun suosikkituotteesi epäpuhtauksien nujertamiseen ja rasvoittuvan ihon hoitoon?

Lämmintä elokuuta!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

17,50 € (437,50 €/l)
Hinta

Korjaava kosteusvoide kasvoille.

10,90 € (72,67 €/l)
Hinta
Kasvovesisuihke epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.
19,70 € (1 313,33 €/l)15,76 € (1 050,67 €/l)
ListahintaHinta
Epäpuhtauksia ennaltaehkäisevä ja kuivattava tiiviste.
7,50 €
Hinta

Ihonvärinen puikko, joka peittää ja kuivattaa finnit.

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17