Atopik - kauran ja mustikan voimaa jokaisen iholle |26.03.18|

Kaura ja mustikka, siinäpä kaksi hyvin suomalaista raaka-ainetta. On jo pitkään tiedetty niiden ravitsemukselliset terveyshyödyt, mutta nyt myös iho pääsee hyödyntämään niiden hyvät ominaisuudet. Kyseisiä raaka-aineita käyttää tuotteissaan suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Atopik, jonka kaikki tuotteet on siis valmistettu luonnollisista raaka-aineista.

Miten kaura ja mustikka sitten vaikuttavat ihoon?

Kauraa esiintyy Atopikin tuotteissa kahdessa muodossa: kaurauutteena ja kauraöljynä. Kauran sisältämällä beetaglukaanilla on ihoa vahvistava ja rauhoittava ominaisuus. Kauraöljy sisältää mm. keramideja ja ihon suojakerrosta vahvistavaa linoleenihappoa, joten se ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti.

Mustikka on oikea vitamiinipommi, joka sisältää runsaasti mm. A- ja E-vitamiineja, mutta ennen kaikkea siinä on paljon antioksidantteja ja flavonoideja, jotka suojaavat ihoa hapen vaikutuksilta. Mustikka suojaakin ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saasteilta.

Atopik on kehitetty vastaamaan erityisesti herkän suomalaisen ihon tarpeisiin, siinä erinomaisesti onnistuen. Sarja on kompakti, se ei sisällä mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarvittavat tuotteet kasvojen puhdistuksesta tehoseerumiin sekä vartalonhoitoon. Kasvojenhoitotuotteissa on kaksi linjaa, herkälle iholle soveltuva Kaura sekä ikääntyvämälle iholle oma Anti-age-linja, jonka tuotteisiin on lisätty mm. hyaluronihappoa.

Atopik on sarja, jonka voisi sanoa sopivan kaikille. Herkkä ja ärtynyt iho saa vahvistusta ja rauhoitusta, mutta tuotteet sopivat erinomaisesti myös muille ihotyypeille. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia sekä gluteenittomia. 

Tässä muutama lempparituotteeni Atopik-sarjasta:

-Rauhoittava kauraöljy on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Jos ihosi tuntuu kuivalta tai ärtyneeltä, levitä kauraöljyä puhdistuksen jälkeen joko suoraan iholle tai sekoita hieman oman kasvovoiteen joukkoon.

-Kasvovesi on ihanan virkistävä ja koostumukseltaan täyteläinen. Se raikastaa ihon puhdistuksen jälkeen, kosteuttaa ja valmistaa muille ihonhoitotuotteille.

-Kiinteyttävä anti-age-seerumi on kevyen geelimäinen ja se sisältää jopa 30% hyaluronihappoa! Se napakoittaa ja silottaa ihoa kuitenkaan jättämättä ihoa kiilteleväksi tai tahmaiseksi. 

-Olemme juuri saaneet aurinkotuotteita valikoimaan, joista on nostettava yksi tuoteesille; itseruskettava kasvovesi. Sitä käytetään normaalin kasvoveden tapaan, kerran päivässä ja kun haluttu päivetysaste on saavutettu, käyttöä voi jatkaa joka kolmas päivä. Jo yhden käyttökerran jälkeen kasvot saavat kevyttä, luonnollista väriä ja jälki on todella tasainen. Ehdottomasti yksi sarjan mielenkiintoisimmista tuotteista!

Oletko jo kokeillut sarjan tuotteita?

Aurinkoista kevään odotusta!

- Essi

 

Blogiin liittyviä tuotteita

32,00 € (1 066,67 €/l)
Hinta
Hajusteeton, ihoa rauhoittava ja pehmentävä kasvoöljy
16,50 € (82,50 €/l)
Hinta
Hellävarainen, hajusteeton kasvovesi rauhoittaa ja puhdistaa ihoa
35,00 € (1 166,67 €/l)
Hinta
Kiinteyttävä seerumi on tehotuote, joka vahvistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
24,50 € (245,00 €/l)
Hinta
Itseruskettava kasvovesi antaa kasvoille luonnollisen ja tasaisen päivetyksen
Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17