Allergisen meikkipussilla |18.5.18|

Kevät on ihanaa aikaa – paitsi siitepölyallergiselle. Aivastuttaa, nenä vuotaa ja silmiä kirvelee, kuulostaako tutulta? Allergiaoireita voi onneksi helpottaa monenlaisilla keinoille, mutta oletko koskaan miettinyt, että myös meikkipussin sisältö kannattaa tarkistaa allergiakaudelle sopivaksi?

Tässä omat vinkkini allergiakaudesta selviämiseen ihonhoidon ja meikkituotteiden näkökulmasta!

1. Herkät silmäni kestävät melko hyvin mitä tahansa ripsivärejä – paitsi keväällä. Onneksi olen löytänyt luottotuotteen, jota käyttäessä silmät eivät kutise tai vuoda: La Roche-Posay Respectissime Volume-ripsiväri. Hajusteeton ja hellävarainen ripsiväri on kehitetty erityisesti herkille silmille, mutta se tuo ripsiin myös kaipaamaani volyymia ja väriä. Ripsiväri on helppo poistaa hankaamatta silmiä, mutta se ei myöskään varise poskille päivän mittaan.

2. Monesti myös silmänympärysiho ja silmäluomet ovat allergiakaudella ärtyneet. Atopik Sensitive-linjan silmänympärysvoide on ravitseva ja sen sisältämä kaura rauhoittaa tehokkaasti silmänympärysihon ärsytystä ja punoitusta. Tuote sopii kaikenikäisille!

3. Vichy Dermablend-meikkivoide on minulla käytössä ympäri vuoden, sillä se peittää hyvin punoittavat nenänpielet, mutta ei tunnu raskaalta iholla. Plussaa aurinkosuojakertoimesta 35!

4. Kasvojen iho alkaa helposti hilseillä erityisesti nenän alueelta allergian aiheuttamien oireiden vuoksi. Avene Cold Cream-hoitovoide on rasvainen tehovoide, jota voi levittää paksun kerroksen kuiville alueille esimerkiksi yön ajaksi. Pidä tuote mielessä myös talvipakkasilla, sillä se on hyvä suojavoide iholle.

Onko sinulla lisää hyviä ihonhoito- tai meikkivinkkejä meille siitepölyallergisille?

Aurinkoista kesän odotusta!

Essi

Blogiin liittyviä tuotteita

19,05 €
Hinta

Tuuheuttava ripsiväri herkille silmille

26,00 € (1 733,33 €/l)
Hinta
Kosteuttava ja rauhoittava voide herkälle silmänympärysiholle
28,80 € (960,00 €/l)
Hinta

Korkea peittävyys, virheettömän kaunis, luonnollinen iho.

11,90 € (297,50 €/l)
Hinta

Hoitovoide erittäin kuivalle iholle.

Jaa tuote sosiaalisessa mediassa

Ota Yhteyttä!

Keskustele farmaseutin kanssa suojatussa Chat palvelussa.

Kun asiakaspalvelijamme ovat paikalla, sivun laidassa näkyy "Aloita keskustelu" painike. Klikkaamalla voit keskustella apteekkimme farmaseutin kanssa.

Soita asiakaspalveluumme

Voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon
020 787 0030.
Asiakaspalvelumme on avoinna
ma-la klo 9-19 ja su klo 12-17